Úprimne píšeš blbosti ty.... Na začiatku roka som sa pustil do mapingu.... Strávil som dosť veľa času pri tom aby tá mapa fungovala... pozeral som hodinové tutoriály a podobne... A i tak sa veľa vecí nepodarilo... alebo mi s nimi pomohol Algo....
K tomu že niekto na to nemá čas a kopu vecí je na stránkach... Uvedom si jednu vec... ty nelepíš blato dokopy a tým vytvoríš guličku... Ty programuješ niečo čo musí fungovať... čo musí byť kompatibilné či už zo serverom a modom... ale hlavne tie veci ktoré posťahuješ zo serverov nemôžeš pozliepať len tak dokopy lebo ti nebudú jednotlivé pluginy fungovať a budú sa akurát tak bugovať navzájom (ak to niesú pluginy chill... s týmto som nepracoval... ale programovať viem i v pythone,php i v C++ tak nemôžeš povedať že tomu nerozumiem vôbec)... A áno aj s týmto zliepaním mám svoje skúsenosti lebo veľa vecí čo je na tej mojej mape je pozliepané z gamebanana alebo iných webov... a i tak to nebola minútová záležitosť ako tvrdíš ty
K tomu že niekto niečo neurobil... Existuje prístup z dvoch strán... Buď budeš pindať že niekto niečo neurobil... alebo to urobíš sám a máš to... Áno je ešte možnosť že to niekto urobí za teba... ale v tomto prípade to nieje reálna možnosť... Uvedom si že nie každý sedí iba za kompom... ale nektorý majú aj rodiny... sociálny život... prácu alebo školu atď. Ja chápem to že nové mapy na TTT sa neurobia samé.. a že by bolo dobré možno pomôcť ľuďom čo to robia nakoľko na TTT hrajem i ja a rád by som tomu pomohol... Ale nemôžem lebo mám veľa povinností kvôli výške (aspoň chvíľu odbehnem pozrieť na fórum a zasmiať sa na unban sekcii alebo niekde dopísať môj "svetoborný" názor).. Ale cez leto sa chystám aspoň k jednej mape na chvíľu sadnúť ak budem môcť.... Namiesto toho aby si pindal by si mohol podľa tvojich slov "tak jednoducho urobiť tento mód lebo na tom nič nieje" a poslať Kotlovi hotový produkt ktorý by len nahral na nejaký prázdny alebo nepoužívaný server
Nehovorím že prístup ku zmenám je 100% najlepší čo sa Kotolne týče... ale nemyslím si že je ani najhorší... Za tú dobu asi 3 rokov čo hrávam sa tu na serveroch pomenilo strašne veľa vecí... A nemyslím si že hráči odchádzajú kvôli tomu že by to tu bolo stále o jednom a tom istom... uvedom si aký je rok... uvedom si čo sa teraz hraje.. uvedom si aká veková kategória hráva túto hru (alebo presnejšie čo robí teraz veková kategória pre ktorú táto hra niečo znamená).... Menej hráčov je tu lebo starý hráči odchádzajú z rôznych dôvodov (rodina práca atď.) a mladší hráči tu nechodia lebo hrajú blbý Fortnite alebo iné ho*ná.... Je to také isté ako čakať že používanie televízie v dnešnej dobe bude rásť keď väčšina mladých ľudí používa internet a počítače....
Kým začneš písať niečo... zamysli sa než napíšeš prvú vec čo ťa napadne...