Ak myslíš mňa tak ja som robil mapu na Zombie Escape... čo nakoniec nedopadlo dobre a po teste sa nepridala lebo nefungovala ako som predpokladal... A keďže už ZE nejako umrel tak to ani nemá zmysel riešiť ďalej...

A o tú TTT mapu... S tým by mal byť menší problém ako s mapou na ZE kde sa majú rôzne veci hýbať alebo vykonávať nejakú funkciu a je milión vecí ktoré sa môžu pokaziť... narozdiel od TTT mapy ktorá má byť uzatvorená ale zároveň dosť otvorená a pekná... Ale skôr som myslel opraviť nejaké ktoré sú už v návrhoch na TTT sekcii ako vytvárať vlastnú novú od začiatku

Ale k pôvodnej téme tohoto threadu... Myslím že nieje problém nieje úplne v neochote pridať starého móda ale je tu viacero faktorov ktoré podľa mňa Kotel zvažuje... Poviem niečo za čo sa dúfam neurazí (nepoznám ho osobne neviem aký je starý) ale možno by to chcelo nejakú mladú krv aby mu pomáhala a bola otvorená skúšať a spolupracovať s hráčmi častejšie... Dať tej osobe možno 2 - 3 lobyčka na starosť nech ich spravuje najlepšie ako vie podľa toho čo hráči píšu na fórku... Vyjsť by z toho mohli iba dve veci... Buď by to ten človek vzdal lebo by pochopil že podľa fórka sa 100% fungovať nedá... alebo by sme mali pár lobyčiek kde by boli veci podľa nášho želania a boli by zaplnené hráčmi... Nech sa Kotel rozhodne ako chce ja mu nezazlievam ani to že sa mu toto pridávať nechce.... Nakoľko za posledné mesiace je tu asi o polovicu menej hráčov ako mesiace predtým...