Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazit výsledky od 31 do 32 z 32

Téma: ratata bum

Stálý člen Avatar uživatele Amazing-Zajic
    Datum registrace
    Nov 2011
    Umístění
    Hradec Králové

2 z 10 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Re: ratata bum

Hele já se do toho nechi nějak motat ale jen chci říct to, že karl0s by podle mě nikdy nevynášel!
    Kotle neber si to nějak proti sobě že ti nevěřim, ale to si o karl0sovi fakt nemyslim...To není jeho styl

EDIT: Karl0si přeji hodně úspěchu v osobním životě a hodně štěsti a zdraví, rád tě někdy uvidim na CS

Stálý Maniak Avatar uživatele Ridik :D
    Datum registrace
    Jan 2014
    Umístění
    Vsude :D

0 z 7 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Re: ratata bum

Citovat Původně založeno * Mr.Safari * Zobrazit příspěvky
    Aspoň keby povieš áno jebal som na to zarábam na tom dosť...
    Tak si to spočítame. Povedzme, že na kotelne má 12 000 hráčov VIP (čo má určite viac, ale počítame to najmenšie minimum)
    VIP stojí 1,195€
    12 000 * 1,195 = 14 340€
    Povedzme, že operátor ty zožerie 60 centov z každého VIP (čo je už tiež maximum)

1,195€ - 0,60€ = 0,49€ čiže z každého VIP máš 0,49€
    12 000 * 0,49 = 5 888€ To je tvoj mesačný príjem z VIP

Neviem ako si na tom s reklamamy a inými vecami, takže tie do toho nezpočítavam. Samozrejme sprovoznovať taký server niečo stojí, čiže zo sumy (mesačnej) 5 888 (150 927 ČK), ktoré máš iba z VIP sú nejaké výdavky. Výdavky si nedovolím už spočítavať spravte si o tom obraz sami.

Aktuálny kurz:
    1 EUR = 25,633 CZK

Je mi jedno čo si o týchto výpočtov myslíte, mám zdroje koľko taký portál má profit

EDIT: Vydíš v tom len peniaze, ale priznať by si to mohol
    ano fakt i kdybi tak co my tu snad hrajem provoz serveru neni zrovna levna zalezitost na toz storj ktery to udrzi na zivu plus elektrina atd vys ty vubec kolik je tma kolem toho jeste poplatku jestly ma kotel mesicne .... tak co je ti po tom ? mnel by si vubec byt rad ze vubec ty servery nejak vypadaji admina si delal dobrovolne nikdo te nenutil nechapu proc narazis na to kolik ma kotel rabat i kdybi byl multy milionar tak ti to muze bejt u prdele !
    Jakákoli provokace může být tvrdě trestána.

A cenzura vládne.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání