Som rád, že si si konečne vytvoril len žiadosť o UB a nezaspamoval si celé fórum, ako to bývavalo zvykom. Taktiež chválim aj to, že si napísal žiadosť o UB bez akýchkoľvek urážok mojej osoby. Dosť ma to prekvapilo, keďže som vedel, že po tomto BANe sa tu už asi po 10x my dvaja znova stretneme. Jedno ti musím uznať. Tak ako si na konci minulého a začiatku tohto roka ani len netušil o čom je TTT mód, tak teraz v súčasnosti sa začínaš chytať a na Tvoju hru sa dá už aj pozerať. Zo všetkých aktívnych hráčov si urobil s Kentauriom najväčší progres v hraní. To len na úvod.
BANoval som na základe videa, ktoré mi poslala hráčka Adelka_Adelaide. Je tám ukážkový random z Tvojej strany hneď po rozdelení úloh. Kto sa tomu aspoň trochu rozumie, tak to potvrdí, ale i tak neočakávam, že sa k tomu niekto vyjadrí. Ako som spomínal, za random začínam na hodnote 3h a následne to stupňujem. Ty by si bol už po všetkých prehreškoch teraz na 3 mesiacoch, ale sám som si určil, že nikomu nedám vyšší BAN za random ako je jeden mesiac, keďže nás pobehuje po serveri už len málo a sú tu iní ľudia na to, čo si BANujú podľa nálady. Zvyšných 7 dní si dostal za tvoj chatlog a neustále otravovanie "ženských" nickov na serveri. Raz dávno som Ti za to už BAN dal a neraz som už tu postol tvoj nechutný úchylný chatlog. Minimálne dve hráčky sa mi na teba sťažovali, že ich to otravuje, no ty to robíš neustále. Tak ako si popracoval na hraní, skús prestať aj s týmto a neotravuj všetky "ženské" nicky, ktoré napoja na server tvojou klasickou otázkou, "lásko, máš me rada?".
Z hľadiska Tvojho vystupovania voči mojej osobe v minulosti, kde si na mňa nahádzal špinu, ktorú si do dnešného dňa nepotvrdil žiadnym audio, resp. vizuálnym podkladom nemám dôvod Ti BAN skrátiť, resp. už som ti ho skrátil o necelé dva mesiace, keďže ako som spomínal, viac ako 30 dní za porušovanie pravidiel pri randomoch snáď nedám nikomu (možno SolomonStory raz).
Link podľa čoho som BANoval je tu: https://www.mediafire.com/file/off4f...88203.mp4/file a https://www.mediafire.com/file/off4f...88203.mp4/file.
Ak sa ti bude chcieť, ozvi sa koncom augusta v žiadosti o UB a BAN ti skrátim o nejaký ten deň s podmienkou, že ak to spravíš nabudúce, dám ti ďalší BAN omnoho násobne dlhší.
Pac a pu...doctor philosophiae, stupo