Ochhhh... děkuji za pochvalu, i na tvé straně se dělají pokroky a začíná se dát koukat na tvé hraní a někdy i adminování. :D

Video je v příšerné kvalitě :D, nicméně nick je stejný mému, ale já to nejsem, nejspíš se někdo za mě vydával. (tento random jsem já neodehrál.) :(
Ale že Adélka posílá video, mě zaráží... Zrovna ona která mi včera při mapě Italy dala 5x po sobě random hned na začátku mapy (při bliknutí) ... no video z toho nemám, jelikož nejsem práskač.
Ještě mě šokovalo načasování BANu, nevím teda z kterého data je to video, ale v den BANu jsem přišel k PC až kolem 19 hod. a BAN si dal v cca 17 hod. co i když vezmu zpracování videa atd.. prostě mi to nevychází ani časově že bych to měl odehrát já.

V podstatě chci říct, že bych chtěl vědět čas pořízení videa a ohraničit se tomu že jsem random dal já.
Taky bych si mohl napsat nick například Stupo nebo Adelka a randomovat co se dá, a pak si v klidu odejít.
Takže, žádám o UB, video je pěkný, ale nejsem to já.

Co se týče komunikace s dívčími nicky, tak už jsem to hodně omezil, a pokud se někomu nelíbí že ho pozdravím, tak nechť napíše a já psát nebudu.
Dotaz ´´Máš mě ráda ? ´´ beru jako srandu, něco jako Sultánkovo ´´Hody, hody, hody ´´ :D ale opět, pokud by osoba napsala neptej se mě, otravuje mě to, tak nemam problém nepsat.
To je kamaráde, jak když vidíš na ženský že je naštvaná a zeptáš se jí co jí je... No a ona ti odpoví NIC !!! Takže ti nic neřekne, ale to NIC znamená všechno špatně. Pokud se někomu něco nelíbí tak to má říct hned, a ne si pak stěžovat u tebe nebo kdekoliv. Všeobecně tuto věc nemám rád. Když je něco špatně, má se to říct hned a nechť je čistý stůl...

Až budeš v Brně tak dej vědět, nedávno jsem našel supr hospodu.

Pac a pu... JUDr. Božský