Musím uznat, že toto jsem skutečně napsal, ale pokud to Adelce vadí, tak pořád není problém napsat ´´nepiš mi´´ nebo aspoň něco.
Nevím, jak závažný je tento dotaz, a jestli za to nějak postihovat hráče, myslím si, že to není nijak urážlivé a když je to psáno v chatlogu, tak není problém si toho nevšímat.
Asi bych pochopil, kdyby byl hráč, který se do miku neustále ptá, ale na chatblogu nevidím problém. Ale opět jsme na záčátku, kdy ta osoba se má prostě ozvat, když se něco nelíbí, a ne se tvářit jako by nic a pak si stěžovat.
Video, je dost nekvalitní, ale zprávu vidím taky, a pokud se budeme bavit o čase 00:23, tak beru zpět, že jsem v ten den přišel k PC až kolem 19 hod., je pravda že po půlnoci jsem si taky zahrál, a v tom případě jsem to skutečně já, který dal random/nerandom Adelce. ALE VÁŽNĚ SI TO NEUVĚDOMUJU, MYSLEL JSEM SI, ŽE OFFICE SE V TEN DEN NEHRÁLA, A BYLO TO NA MAPĚ ITALY.
Ještě prosím tě řekni Adélce, aby ti ukázala video pěkně celé, to co mě dělala je následek tohoto randomu/nerandomu, co mi dělala, to jak mě předchozí kola bezdůvodně zabíjela a já byl dlouho v klidu než jsem jí to oplatil a udělal bych to zas pokud by mi dávala tolik randomů i po bliknutí.
No, nezbývá mi než se nad tím pousmát a začít nahrávat Adélku, abych měl důkaz o tom, o čem píšu.
jako vyprovokovat hráče když tam není admin a pak si počkat... :D :D :D no směšný.
Ještě mi prosím tě řekni, když nahraju video, že mě někdo bezdůvodně zabil a pošlu ti útržek, bude ti to stačit ?
Jako vybanování celého serveru bych ti zvládl dodat do 3 dnů. Počkám si, až bude hra volnější, to je tak po té půlnoci, a až tam nebudou admini (i když někdy i s nimi to leckdy jde), a pak začnu provokovat a budu čekat až začnou vracet jak já Adélce.
PS: co jsem zas napsal o tobě urážlivého, že nabídka padá ? To že byl čas 00:23, OK a já napsal že jsem přišel k PC až kolem 19 hod. beru to je moje chyba. To že jsem se ohradil, že jsem ten random/nerandom neudělal já, taky moje chyba, že jsem si neuvědomil čas.
Teď si tak říkám, že si tu situaci vůbec neuvědomuju, vím že jsem jí dal 100% 1x random aby se uklidnila, když tam nebyl admin, ale nevzpomínám si. Ale random/nerandom jsem jí určitě dal. (na uklidnění) ale nechť ti pošle video celé...
Díky a měj se fajn.
JUDr. Božský