Čau, normálne idem pustiť PC aby som uploadol to demo tak mi daj chvíľku :)
E: https://uloz.to/tamhle/nwyRWb9ziklU#...quEz5drIWzLmN=
23:55 - ani jedného som nepočul, keď tak som počul niekoho behať na CT tak by som si šiel poňho ale nečakal by som, že niekto mi walkuje topmid keď si sa tam pokúšal o neviem aký smoke - teda viem, na ct...
25:00 - ešte ten prvá pre-fire by som pochopil, že je to naučené a pozeráš sa tam ale ako aj dalej na deme vidno, akonáhle tam niekto je pozrieš sa tam s pre-firom a keď nie tak na to kašleš + ten druhý hráč - bola mu jemne vidieť ruka ale tak presne si naňho namieriť? OK možno náhoda ale dalej v deme si to urobil zas.
25:23 - akože neviem ako si ho v normálnej rýchlosti mohol vidieť v tom smoku, ja som si to musel spomaliť na 1/4 aby som reálne videl aspoň trošku obrys, toho druheho bolo pocut
26:25 - presne tá istá situácia na schodoch - nebol ani tam kde predtým no presne si si to naňho namieril
26:47 - to čo v tých dverách? bolo ho počuť, následne si si myslel, že ho asi bolo vidieť vo dverách no nebolo a potom si ho presne predieroval?
27:45 - bolo počuť dvoch no ten druhý prefire keď už ti to walkoval bol taký divný, že si proste na isto vybehol, že vieš že ti to walkuje
28:43 - nikto na schodoch, ťiadny prefire ani výstrel lebo na istotku tam nikto nie je
Príde mi to ako WH, ak ostatná napíšu clear, nemám problém ti dať UB a uznať, že som pochybil :)
Dobrú noc prajem.