23:55 - jj zkoušel jsem hodit smoke na ct(v dalším kole se mi to pak i povedlo lol), protože o tom jsem věděl. toho topmid jsem neslyšel, ale střílel mi někdo do těch kat (na radaru nikdo z mých), pokud si tam všimneš, takže proto jsem čekal, že tam někdo půjde
25:00 - jak sám píšeš mířím tam furt, protože tam většinou bývají, prefire tam v tom nevidím (reakční doba asi 170-180 ms, což mi přijde normální), viděl jsem, vystřelil jsem :D druhého jsem slyšel potom, jak se tam střílí?
25:23 - viděl jsem mu obrys noh, druhý jde slyšet
26:25 - mířil jsem tam kde předtím :D ok možná trochu víc doleva, poté jsem tam viděl texturu hráče hned potom, co jsem vyšel, takže jsem vystřelil - neřekl bych, že jsem mířil přímo na něj, když jsem vyšel (přesně 26:26:99 - když vyjdu, mířím jinam, než ten hráč je a pak až posunu cross doleva)
26:47 - def díra na awp pozici
27:45 - však tam běhám ze strany na stranu a když vím, že tam je a že byl u té zdi, tak jsem si tam znova namířil a byl už před, nevidím tam nic divného
28:43 - jak jsem popsal výše, nezdálo se mi to jako prefire, viděl jsem ho (v tom čase předtím zmíněném), takže proto jsem střílel