bagrovo demo:
23:55 - držení klasické pozice na katách, nevidím v tom nic neobvyklého, protože to samé hraji na goučku, deff. pozice kde se hlídá spodek midu+vchod do kat, jediní co děláš je že koukáš na short, normální věc za mě - clear
25:00 - hráč blíž u stěny byl normálně slyšet jak tam střílí, OK čas za mě - clear
25:23 - okej, tento čas byl fakt hodně divnej, ale na druhou stranu mi připomněl, jak mi nedávno sekvenc dával rady ohledně gammy a celkového nastavení barev v csku aby se dalo "lépe" vidět přes smoke, vím o tom, že existuje nějaké nastavení, které relativně vylepšuje vidění přes smoke a není v rozporu s žádnými pravidly, ale i tak ta reakční doba je celkem krátká - podezřelý čas, který by bylo dobré aby Sekvenc vysvětlil lépe
26:25 - 1/4 slow, jde mu tam krásně vidět kousek helmy, pokud má člověk rychlé reakce a všímavost, jde to snadno zahlédnout i při normální rychlosti, to InLove: klasický play na kterém jde vidět zkušenost hráče kvůli jeho crosshair placementu - clear
27:45 - Jak píše piratjo, pěkně zahrané. Stejný názor na to mám i já, věděl o 2 hráčích v katách na 100%, protože je oba fyzicky viděl, po zabití toho z midu byla vhodná příležitost risknout s prefirem vrchní katy a ujistit se, zda jsou clear či nikoliv - clear
28:43 - tento čas mi nepřišel ničím zajímavý
Hraní na public serverech může být pro zkušeného hráče výbornou praxí co se týče předpovídání budoucnosti, protože je dost velká pravděpodobnost, že na dané pozici kam chci jít bude enemy, právě kvůli problematice publicu, proto bych na zkušenější hráče typu Sekvenc byl mírně shovívavý. Za tu dobu co tu ten hráč hraje si mohl nastudovat různé pozice různých stálých hráčů apod. Dle mého názoru je tato situace nebanovatelná na základě bagerova dema, protože kdybychom vzali demo například na Metrioxe, tak bychom mu museli dát taky ban kvůli jeho playům apod, i kdyz víme ze zapnutý určitě není a nebyl.
Je to hra, která se dá časem ovládnout natolik, že i hráč wallhackem by měl mnohdy problém dokázat zahrát to, co dokáží zahrát zkušení hráči s X roky praxe v csku.
Za mě je to demo clear, spíše jsem na něm nepostřehl nějak výrazně podezřelé časy, které by stačily na ban.