Zobrazit výsledky od 1 do 11 z 11

Téma: [ archivace 18.10. ] Fanga La Boongala (jiny hrac) --> Troy

Threaded View

Nováček
    Datum registrace
    Oct 2021

Odpověď: Fanga La Boongala (jiny hrac) --> Troy

Přestal jsem říkat špatná slova, ale pak mi noob hráči, kterým se nelíbí, že je zabíjím, zničili hru.

Stěžuji si u adminů, ale ti se jen smějí a čekají, až řeknu křivé slovo, aby mě mohli zakázat.

Hráči, kteří mě blokují, samozřejmě nejsou banováni - proč?

Pokud řeknu špatná slova, protože mě hráč záměrně zablokuje, pak také musí dostat ban.

Troy vypráví pouze jednu stránku tohoto příběhu. Ale neukazuje vám, kde mi záměrně kazí hru. Proto jsem se rozhodl nyní nahrávat ukázky a můžete vidět, co se mnou ve hře zpracuje.

Špatná slova říkám jen tehdy, když mi hráči záměrně zruinují hru, jak můžete vidět v souboru .dem

Skutečnost, že to zakazuje pouze mě a ne ostatním hráčům ve videu, vám ukazuje, že je to něco osobního, a to nejen kvůli špatným slovům. Protože potřebuje zakázat ostatním hráčům, kteří mi také kazí hru

------------------------------------------------------------------------------

You can clearly see some players ruin my game play on purpose and it's not the first time, they always do it and then send screenshots to Troy with bad words.

But now I started recording demos so you can see what they do.

If he doesn't ban them too it means he is also part of this plot to ban me.

He is sending players to ruin my game so he has a reason to ban me.

You can check me 24/7 if they don't ruin my game I am not saying bad words
    Naposledy upraveno Fanga; 14-10-21 v 19:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání