V tom prípade ešte furt chrápeš. Kopček je môj ty parchant.
Tak já nebudu furt kontrolovat jestli Maďaři utočí a nebo na to serou, ale zase jim ten kopec ukradnu i s dalšíma věcma
Blbost. Nič sa doteraz nestalo. Furt mám kopček já!
Kopeček byl přestěhovat do České Republiky a tím pádem Maďarsko je ploché jako deska.
Původně založeno iampetrstanisevsky Kopeček byl přestěhovat do České Republiky a tím pádem Maďarsko je ploché jako deska. To nie je možné! Na ďalších pár minút si ho presťahovali do Slovenskej republiky.
OPět zase Maďarsko nebojuje spravedlivě tak znova a zase ztrácí kopeček.. Jak je tohle možné? No, není ale TSK je podvodník
Blbost. Uz vieme kto tu kradne. Je to p. Stanisevsky, ze?! Ztracas ho ty a chod do basy! :D Dik za kopcek. :-)
Jedinej oficiální zloděj je pan Fazole Tsk.. a jo kopeček ti zabavuji trvale
To vie napísať každý. Zase klameš. Nemôžeš ho mať navždy a preto si beriem kopček s5.
Jedinej lhář jsi ty.. Madaři lžou, kradou a nejsou to dobří lidé a proto si ten kopeček beru
?! Dík za kopč3k ty nul0.
A Maďarsko opět prohrává na frontě v čele s panem TSK a ztrácejí území a ještě mocný kopeček s taktickou výhodou..
Prečo práve Maďarsko? Opätovne si zaspal a kopček je môj.
Protože jsi Maďar tak proto Maďarsko.. Neptej se na takové banality bo zase opět ztrácíš kopeček
Prišiel si oň. Degeš. Môj kopček.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
View Tag Cloud
Pravidla Fóra