Citovat Původně založeno Mlýn Zobrazit příspěvky
Síce niesom normálny admin, ale tiež napíšem nejaký shit asi. heh

Z môjho názoru je pekná <> zabíjať takto celý tím, keďže tvoj príkaz (zákaz) vyslovene porušil len jeden hráč. - každý hráč je zodpovedný za seba a má plniť príkazy/zákazy.
Aj keby si zabil čo len jedného navyše, tak ťa za to do tej <> pošlem. Oboch vás poznám vcelku dobre, preto dúfam v to, že sa tu nezačnete urážať aj mojím smerom, za vyslovenie môjho názoru (kecám, je mi to fuk)
Satan, dobre viem, aké je to tebe vysvetľovať niečo. Tak isto nenecháš dohovoriť nikoho, a je ti to úplne jedno. Skutočne si väčšinou nedáš povedať. Píšeš tu o huntedovi, aký je plačko a neviem čo všetko, ale správa o tom, že máš zákaz už dávno obletela svet a všetky médiá..
Aj by som bol pre nejaký skorší ub s tým, že sa to nebude opakovať, ale..

Asi to takto bude lepšie :/

Jailbreak 6 13-02-2023 20:44:55 STEAM_0:0:149305996 SДҬДN dovod banu je Hunted plače
Jailbreak 6 13-02-2023 20:43:44 STEAM_0:0:149305996 SДҬДN je ppči
Jailbreak 6 13-02-2023 20:43:42 STEAM_0:0:149305996 SДҬДN pičus hunted
Skorši UB ANO.Janko davaš tu chatlog na obranu Hunteda. Ale pritom mi tak isto nadáva. Takže to by som neriešil. Riešime Ban za NESCHOPNOSŤ. No vysvetľovanie mne? Kľudne možeš len nezačni po mne kričať NIESOM pes. A to že každý to rieši NOA :D ? Ja v tom nevidim problém.Treba poukazať na piate koleso :/