Zaroven doplnim dalsie informacie.
Dnes som sa napojil na server s nickom "nikii" v case, ked sa na serveri nachadzal len Pajky. Viacero ludi moze dosvedcit, ze dany nick som pouzival prvykrat a aj bezne v case, ked osoba, ktoru som udajne chcel "provokovat", ci "kopirovat" na serveri ani nebola. Mozno po 5 minutach mojej dnesnej hry sa napojila "nikiii", ktora zjavne od stvrtku refreshovala servery so zoznamom hracov a cakala len na to, kedy a kde by ju niekto mohol "provokovat" a prve na co reagovala bol moj nick a ci som nepochopil, ze ho nemam pouzivat. Pokojne si precitajte dnesnu konverzaciu v chatlogu, dozviete sa mimo ine, ze ma tam urazala privlastkami, ze som hlupy alebo ci som chory, na co som jej len slusne reagoval. Nikoho som neprovokoval, ale dana slecna samozrejme zavolala kamaratika admina na steame, ktory aj bez akehokolvek varovania / kicku, rovno udelil ban na den ako poslusny psik.
Viem, ze v pravnom systeme existuje institut precedensu, kedy sa na zaklade rozhodnutia isteho sudcu mozu rovnake pripady posudzovat aj dalsimi sudcami rovnako. Problem je v tom, ze radovy herny admin nie je sudca, ale skor ekvivalent policajta. Mne tu stale chyba vyjadrenie "sudcu", cize nadriadenych tychto adminov (k ich reasonom banu fakt skoda reci, to uz posudte sami aku to ma uroven). Ak mi vedenie povie, ze ako Nikolas mam zakaz pouzivat nick nikii, aj ked som tak bezne volany v reale (schvalne nemam jedno i, pretoze to by si slecna Nikolka mohla vysvetlit ako kopirovanie jej steam nicku), budem to plne respektovat, len to prosim aj doplnte do pravidiel, ze tento nesmierne komplikovany a originalny nick je zakazany, pretoze poburuje vasu skvelu ctenu hracku, ktoru tato komunita tak zboznuje.