Zobrazit výsledky od 1 do 5 z 5

Téma: HORVI14

Nováček
    Datum registrace
    Dec 2022

Horvi14

Vypis z konzole:

hele Admin Potichu my dal ban neprávem na 480 minut a to jsem byl jen na surfu jsem se tam jakoby bugl ( stal jsem na surfu jakoby) a byla to mapa jail_leyawiin_fix a tam jak je ten surf tak tam jsem stal na to surfu pak ma zacal shazovat necim a dal my ban tak prosím vás dejte mu ban protože my dal ban za nic děkuju

Poznamka:

hele Admin Potichu my dal ban nepravem na 480 minut a to jsem byl jen na surfu jsem se tam jakobu bugl ( stal jsem na suruf jakobz) a bzla to mama jail_lezawiin_fix a tam jak je ten surf tak tam jsem stal na to surfu pak ma zacal shazovat necim a dal my ban tak prosim vas dejte mu ban protze my dal ban za nic dekuju.
    Naposledy upraveno HORVI14; 20-07-23 v 15:45.

Nováček
    Datum registrace
    Dec 2022

Odpověď: HORVI14

hele dejtu mu za to ban děkuju

Ahoj, ban si dostal za svůj chatlog + perma zbytecny zpravy do ! a i za tuhle situaci.
    Bylo cca 4t vs 1ct, tys utekl a jdeš kempit na surf (neměl si zbran a ct nevědělo kde si) 5x jsem tě shodil at tam nelezeš a stejně ses tam vrátil a ještě si mi nadával. Za to chování jsem tě taky 4x napomenul + si na tebe stěžovali aj hráči a po banu chtěli ať ti dam delší.

Server admin Avatar uživatele Hebrejec
    Datum registrace
    Nov 2020
    Umístění
    Slovensko

Odpověď: Horvi14

Zdravím.

Za normálnych okolností by som dal kill, no pri tvojom opakovanom spame cez "!" a chatlogu, keď sa ťa snaží admin napomenúť tiež stojím za tým že je ban v poriadku.

Prajem pekný deň.

Server admin Avatar uživatele Kaco
    Datum registrace
    Mar 2018
    Umístění
    Jailbreak

Ban bol OK a navyše, sám som ťa teraz pred pár dňami zabanoval za spam do "!" tak si na to dávaj bacha. Považujem za vyriešené. Lock.
    Pozor na neschopných, sú schopní všetkého.

𝕂𝕒𝕔𝕠 ﺕ

steamcommunity.com/id/chemisterko

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání