Zobrazit výsledky od 1 do 14 z 14

Téma: Aldom

Threaded View

Nováček Avatar uživatele Aldom
    Datum registrace
    Jan 2018
    Umístění
    MATRIX

Odpověď: Aldom

Citovat Původně založeno Hunted Zobrazit příspěvky
    Serus

Mapu jsem změnil já, jedná se o interní záležitost, takže do toho ti nic není.

Ban od Any v pořádku, nemáš tam vůbec lízt. Byly dualky, tak máš střílet duálkama. Dualky neděrujou ten aim a tys tou emkou dokonce zabil někoho kdo byl mimo :D + Ano, T dostane taky mku, jenže on se portne a dostane od tebe insta kill, bez nejakyho realnyho casu zareagovat(argument muze jich jit vic je blbost, bugnou se)
    A taky si nech ty blbý kecy permanentně, seš otravnej. Any moc dobře ví co dělá jako adminka, ty práva nemá jen tak ze srandy, tak bys jí mohl projevit trochu respektu a nepsat sračky typu "dřív byli admini normální"

dik, cus
    hah, interní záležitost.. jakože záležitost typu "nechce se nám hrát snow, i když si ho hráči odhlasovali"? :-)

Ban není v pořádku, protože je za bugování při modu a nikdo při modu nebugoval. Kdyby byl za demenci, tak bych si stejně spíš myslel, že se to vztahuje k tomu, kdo mi ho udělil, ale mávl bych nad tím rukou.

A viděl jsi ten můj kill? Náhodně jsem střelil od černého skla, protože se mě tam někdo snažil děrovat s dualkou, což nejde, chtěl jsem ho donutit k tomu, aby šel do portu, tak jsem nejvíc na random trefil HS. :)

Ten argument, že tam nemám lézt beru... proč jsem nedostal slay? Hity? Napomenutí? Je mi úplně jedno, že jsem Tčka zabíjel zákeřně. Není to proti pravidlům a pokud chceš vytáhnout nevěnování modu, tak to se řeší killem, ne banem.

Blbý kecy permanentě. :D Nedělejte si co chcete a nikdo nebude mít žádné kecy, dřív tohle admini nedělali, poprvé jsem zažil změnu mapy jen proto, že sis řekl, že změníš mapu během simonování. Tak si tady, milý Huntede, nehraj na důležitého. :D Jsi admin na cs 1.6 serveru, ne pán Bůh.

Respekt? Za co? Se prober. Dřív jsi mi přišel normální a nechápal jsem, co proti tobě ostatní mají, ale trošku ti zajebalo, neříkám nic. :P Jinak ses krásně, alibisticky, vyhnul tomu, že jiný člověk, který se před očima adminů snažil bugnout, nedostal nic.

diky, papa
    Naposledy upraveno Aldom; 21-07-23 v 22:30.
    16:49 <Pelargos> to je novy anticheat proti obchadzacom. Ked nejde kotelna, neda sa obchadzat. Problem vyrieseny :D

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání