Ahoj, poprosím ty časy, jinak moc nemám k čemu argumentovat, ale pome to vzít s celkového hlediska, musím uznat že tvoje argumenty chápu, a musím uznat že bych se měl taky za zaplého kdybych neměl monitor před sebou a nevěděl že zaplého nic nemám, předpokládám že jsem tedy nařčen z wallhacku nebo nějakého druhu ESP cheatu, první věc kterou by bylo asi fajn objasnit je že mám dost pozměněnou gammu přímo pro csko v invidii, takže nemám na mapě jediné tmavé místečko, druhá věc je že mám změněnou oblohu takže mám mapu ještě světlejší, dále mám změněné modely hráčů i zbraní a animací, dále mám vyšperkovaný config prěsně pro svoji potřebu, a pokud vím nic ze zmíněných věcí není považováno za používání podpúrného programu, o čem světší například i to že mně s tím vším pustí gameguard na fastcupu což je asi nejlepší anticheat pro csko dost dlouho, další věc kterou si je třeba uvědomit je že hraju průměrně okolo 6 hodin denně a v celkovém součtu hodin se můžeme bavit o 10 000+ hodinách za 6-7 let (jen za poslední 2 roky je to okolo 3500), což pokud člověk není antitalent a že jich tu je, tak člověka "vyhodí" na úplně jiný level než je 80% hráčů tam, rozhodně tebe nebo jiné adminy nechci podcenovat, ale fakt tu není moc lidí co ještě umí dobře hrát nebo to aspon uměli, dále se můžeme bavit například o nespočtu gatherů, nějakých 1000 hodin na fastcupu pak tu máme tisíce hodin na deatmatčích, aim mapách a dustech. Opravdu není těžké tipovat kde kdo bude a vyhodnotit procentuální šanci, mimo to že hraju dost podle zvuků, aim jsem nikdy neměl tak dobrý jak bych chtěl ale díky zvukům a správnému vyhodnocování to lehce doženu, obzvlášt pak na public serverech kde se to hemží s prominutím boty. Další věc, ty tu píšeš že vždy vím kde koho čekat a kde se netřeba ani koukat, ano většinou to tak je, ale často taky ne, píšeš že jsi koukal 20 minut, no nevím jestli na hráče jako jsem já (bože to bude zase pojeb za ego) ti stačí koukat 20 minut, koukni na HLTVko z celé mapy, tipuju že tak 6 krát mně tam určitě někdo překvapí a doplatím na svou lenost se tam kouknout nebo jelikož to podcením, takže ano úspěšnost mm solidní nicméně ani omylem ne nemožnou. Dále bych rád podotkl, že už mapu před tím než jsi došel na mně čeměl liky a nohama ve spectu a neustále mi vypisovali že jsem zaplý, že mně nahlásí atd... a já jim na to v klidu odepisovat že klidně a radil jim jak to udělat, přesto že jsem si byl vědom žě mně točí v klidu jsem si za stálého odepisování jim uhrál nějakých 80:20 tuším, na druhou mapu tu kterou ty jsi došel to liky leavl a nohama na mně dál čuměl ve spectu a netajil se tím, taktéž jsem si jel bomby, pak jses napojil ty, player, steam profilovka kačera a nehybné score 0:0, takže ano bylo mi jasné že na mně koukáš, kdo jsi a že mně točíš, ty si jako fakt myslíš že po 7 letech tady bych takovou situaci riskoval a v klidu si dával týpky za stěnama a ve smocích abych ti udělal dobré demo? Ne fakt bohužel ne, kdybych něco měl tak jsem to vypl nebo se odpojil a nebo prostě lamil, nestalo se ani jedno z toho. Tot ze všeobecného hlediska a ve skratce asi vše, poprosím ty časy at tu nemusím jen plácat nějaké vysvětlení mého herního stylu a života :D