Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 31

Téma: S!GNA!

Threaded View

Pokročilý člen
    Datum registrace
    Aug 2018
    Umístění
    Ostrava
    Citovat Původně založeno UNHCZ Zobrazit příspěvky
    Každý má nějaký názor, když se zabanoval Delten tak to bylo 10 adminu pro Wh a 9 proti takže tak
    Kde přesně píšu že nemůže někdo mít názor, pokud má ten názor hlavu a patu, tak prosím, to ale neznamená že se s ním budu ztotožnovat ne? Abych pravdu řekl četl jsem si to včera na noční a odpověděl jsem ti svým stylem, ale uvažoval jsem nad tím a dobrá, chci aby jste se vyjadřovali seriozně k mé žádosti zkusím se vyjadřovat seriozně k vašim názorům, budu to brát jako svou osobní challenge v sebeovládání v kritické situaci, nicméně bych pro příště ocenil kdyby jste mi do UB žádosti necpali nějakého Deltena, schválně jsem si jeho žádost pročetl a kromě toho že to byla taky UB žádost a že dostal taky ban za cheaty podobnost žádostí minimální, jo a ty počty 10 pro a 9 proti mi taky moc nesedí, já tam napočítal pro možná 2 krát, ale možná to bylo už po editu všechno.

Citovat Původně založeno plejerplejer Zobrazit příspěvky
    Zdar. Že bych byl přes dema kapacita, to určitě ne. Většinou se k nim taky nevyjadřuji. Nicméně tohle jsem si prohlédl a musím konstatovat, že tam podle mě buď nic není, nebo nebo hraje s WH pořád. Viděl jsem ho hrát určitě víckrát, než vy všichni dohromady. Netvrdím, že dobrý hráč nemůže použít WH, ale tady podle mne není. Hrává i lépe. Delten byl jelito, které vás přivedl na stopu střídáním S a NS (mimo jiné). A odkaz na jeho případ je tady naprosto OT. Stejně tak jako "osobní" poznámka Troye (nic ve zlém, ale jsi admin, tak zkoukni demo a pak piš - antipatie nemá na unban mít žádný vliv, což i v jednom mém případě správně rozsekl Kaco :-). Což platí i pro Bagříka - hráč píše svou obhajobu jak uzná za vhodné. Pokud píše k věci, pak je jeho věc jak obsáhle to pojme. Takže za mne - UB. Děkuji za pozornost a přeji všem slunce v duši
    Ahoj, děkuji za názor.
    Naposledy upraveno Koprakek; 27-10-23 v 19:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání