Zobrazit výsledky od 1 do 11 z 11

Téma: MrCaMp3R

Nováček
    Datum registrace
    Sep 2015

MrCaMp3R

Vypis z konzole:

Nedám.

Poznamka:

Tady screenshot https://ctrlv.cz/KvL2

Rovnou zadam o unban vsem temto lidem. Normalne hrajeme, tohle dite se napoji a vsechny nas vybanuje? Co je tohle za chovani? Se pripojime na server, kde nikde neni, prijde admin si nas vybanovat a je to? Jako super, neni divu, ze uz tu nikdo nehraje.

Server admin Avatar uživatele Mlýn
    Datum registrace
    Jul 2016
    Umístění
    Al Wakrah, Qatar

*VIP*

Odpověď: MrCaMp3R

Rezervuj si server na csko.cz a nerob problémy

Udivuje ma, jak 23 ročný chalan všetkým píše, že sme tu deti. Však si s nami ešte nedávno mliečko cucal ty tĺk
    Naposledy upraveno Mlýn; 07-11-23 v 08:03.

Nováček
    Datum registrace
    Sep 2015

Co je tohle za odpověď? To si děláte srandu už. A my jsme dělali problémy? Ne, nedělali, hráli jsme podle pravidel. Tohle nebudu komentovat, děcka admini.

Čau
    Napojil jsem se a dostal jsem na začátku dalšího kola FK. S tim, že jestli si chci zahrát mám jít s váma na TS. Po odmítnutí, padaly nadávky a další fks.
    Jailbreak se hraje pomocí in-g voicu, kdybyste se chovali jako lidi a ne opice, problém by nebyl. Jestli chcete používat tsko, běžte si založit rezervaci, nemůžete zabíjet kohokoliv mimo vaší party jen tak.

Nováček
    Datum registrace
    Sep 2015

Mluvili jsme do hry, na teamspeaku jsme, to souhlasím, ale tam chodíme každý den, tak proč bychom tam nebyli i když hrajeme. Uzavírám tohle téma, k žádnému závěru jak koukám se nedostaneme.

Jo samozřejmě:D Vymyslel jsem si to vsechno!

To ja bych vam klidně UB dal, ale jde o to že vám se nedá nic vysvětlit po dobrém. Těm dvoum co byli u CT jsem psal, že musíte mluvit do hry a poslali jste mě do prdele at se odpojim jinak mě budete zabíjet, tak co mam s vama pak dělat?
    Když jsem dal ten první zákaz, tak jste do mě začali hustit všichni, tak jste dostali všichni, pak mi píšete tady v chatboxu a na steam, tak asi je videt kdo z nas neni uplne normalni. To, že jste na tsku neresim, jde o to že prostě musíte mluvít do hry a určitě se to nedá řešit tim, že budete chtít vyhnat potenciální hráče co se tam napojej.

Server admin Avatar uživatele Hebrejec
    Datum registrace
    Nov 2020
    Umístění
    Slovensko

Zdravím.

S banom súhlasím ak sa stalo to čo Hunted píše. Polku vecí ide vidieť v chatu tu na fóru, nie sme deti aby sme veci riešili urážkami. Ak by bola od začiatku snaha o rozumný dohovor , tak by som bol tiež za ub, čo nebola a radšej prichádza snaha o naše zosmiešnenie... smutné.

Prajem pekný deň.

Server adminka Avatar uživatele Any
    Datum registrace
    Dec 2018

Ban ok
    Stop being such a fucking cliche.

Server admin Avatar uživatele Kaco
    Datum registrace
    Mar 2018
    Umístění
    Jailbreak

Zdravím, za mňa bany za nadávky/demenci ok. Perma k CT blbosť.
    Pozor na neschopných, sú schopný všetkého.

𝕂𝕒𝕔𝕠 ﺕ

Permu k ct jsem zrušil, zapomněl jsem na to.
    Asi lock

Server admin Avatar uživatele Kaco
    Datum registrace
    Mar 2018
    Umístění
    Jailbreak

Perma k CT bola zrušená a na ostatných banoch sa väčšina adminov zhodla ako oprávnených. Tým pádom by sa UB aj tak zamietli.
    Pozor na neschopných, sú schopný všetkého.

𝕂𝕒𝕔𝕠 ﺕ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání