1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.
Odpověď: z1p / neverendingstory časy
Na lavej strane zoznamu je playerid a na pravej ku nemu priradeny dany nick. U niektorych mozes vidiet, ze jeden nickname je priradeny ku viacerym id, teda, ze dany hrac hral s rovnakym nickom pod roznymi valve id ktore si menil pocas hry alebo pred tym ako sa napajal na server(obchadzanie). Dalsi su napr v tom zozname preto(teraz ti ktori maju uz len 1 id), lebo je viacmenej nerealne aby sa niekto prvykrat pripojil na server a na nejakej mape hned nahral aj behom 2-3 minut rank 1 a uz sa tam viac neukazal. Tiez ti, ktori tam aktivne hravaju tak vedia, ze sa jedna znovu o toho isteho hraca ktory tam obchadza a umyselne nici top15 tabulku. Sam tam mam nahranych vyse 800 hodin (nebyt zresetovanych xy map tak aj vyse 1000h) takze v tomto pripade alebo teda skor v pripade tohto daneho hraca viem dost. Ale nakolko ja tuto hru nehravam uz aj vyse pol roka, tak niektorych, hlavne tych novych, som doplnil na zaklade podnetov druhych hracov ci uz z fora alebo osobneho chatu. Jeden z nich bol aj ten hrac Reija, akurat ten v tej tabulke nepatri ku novym, je tam uz dlhsiu dobu, ale este ked som chodil na server, tak si pamatam, ze sa chvilu riesilo ci sa nejedna o cheatera nakolko ho nikto nepoznal a on sam tam nehrava vobec, tak preto je v tej tabulke. Samozrejme moze sa jednat o omyl a tym by bol zmazany nepravom, takze jeho by som potom v takomto pripade kludne odtial vynechal.
Tak isto aj hraci pod nickom sody a party nie su cheateri, ale tiez na zaklade podnetov druhych vyuzivali 111fps bug cim si nahrali lepsie casy tak vacsina bola za to, aby sa im tie casy zmazali, aj ked ja by som im kludne nechal aspon tie na speedrun mapach, na tych deathrun uz tazko niekto zisti ktoru ako presli. Ale to neviem ci by sa tomu, kto to bude mazat, chcelo riesit.