Zdravím,

jump admin nejsem (alespoň oficálně), něco málo odskákáno mám i nějaký ten čas se shootingem. Odjakživa mám zafixováno, že jwj je zakázán.

Když bych použil tvoji logiku třeba pro sportovní jízdu na kolech, dejme tomu terénem. Koupil sis nové kolo, zjistil, že se ti na něm hůře šlape do kopce, tak sis do rámu zabudoval elektromotor, který ti pomůže při zátěži. Oproti ostatním závodníkům máš tedy výhodu, ale argumentuješ tím, že na novém kole se ti hůře jelo do kopce, tak sis tam dal vylepšovák. Ale že ti to vlastně nepomáhá, protože jsi měl nevýhodu. Současně však tvrdíš, že bez toho vylepšení, by ani nemělo cenu na kole jezdit.

Když otočíš kolečkem, tak co "zub" to jeden signál pro skok, nevím co by s tím mělo mít společného odezva a polling rate, atd.. prostě máš třeba jen horší kolečko/snímač u kolečka nebo jinak fungující. Na to jsou tu ale znalejší, někde, za rohem..neaktivní. :-)

Pro mne sis prostě zjednodušoval bhop, nejsi prvním ani posledním. Je to snadné, rychlé a efektivní. Hodně zdaru, třeba u sousedů nebo na LAN u sebe, tam to klidně vem i flatcheatem, zkrátíš si tím ten 3-5min úsek s jwj na 1-2 min.