Původně založeno
^nismo
Nepřečetl sem si topicy na nové mapy, to je moje chyba, uznávám.
Přečetl sem si vysvětlení buráka, nemůžeš uspokojit obě strany, taky beru.
- Souhlasím s vyjádřením ohledně jb komunity. základ mi jako nijak nevadí, je to takové nemastné a neslané. Nenadchne ale ani neurazí. No já hlavně nevěděl, kdo to má na starosti, tak kdyžtak Burákovi napíšu.
Na mapy ti brát názor nebudu a ani tě nějak o nich vyvracet, je to Tvůj názor.
Skynet; O tom sem nevěděl, takže pokud není fixnutá, beru zpět.
Station - fakt bych dr na snow a lasery na assisu nehrál. Confusing? Ano. Nápisy.. než si je přečteš, jsi mrtvý. Sekáčky v zádech příjemný nejsou.. A to si dovolím říct, že simonovat celkem zvládám. Ne vždy máš u sebe kompetentní ct, které tě může hlídat. Taky si nemyslím, že se hráčům chce běhat po celý mapě, jen abych věděl, kde je jaká atrakce, kterou si například hráč s výhodou vybere. Ale dobrý, beru.
2022 - už vím která, dík. Ta je zrovna dobrá. to pak hodím pryč z origo postu.
leyawin - se teda přiznám, že nevím jak polovina atrakcí funguje na té mapě. Možná je to můj dojem, možná to je dojem většiny lidí, ale osobně mi prostě příjde taky taková zmateční, jako station. Možná je to o zvyku.
Já věřím, že to můžou být skvělé mapy, o tom jako žádná, je tam plno atrakcí na obou mapách, jen mě mrzí, že jsou víceméně neuhlídatelné. Ne pokaždý máš u sebe někoho, kdo ví co dělat.
Osobně si to brát fakt nemíním.
Nevím kdy se naposledy řešili mapy, které se přidali, které se odebraly, nevěděl sem ani, že to má Burák na starosti. Kdyžtak mu shootnu PM, zeptám se ho. Definitivně tohle nemá být nějaký cry-post.
(to cos vypsal jsou blbosti) - v čem? málo atrakcí nebo chybové? Budu rád pokud to nějak specifikuješ, tohle je výstřel do tmy. Vlastně nevím proč jsou k ničemu.
Proaktivní kvůli žádosti určitě nejsem. Hraju na jb hodně dlouho a rád, ale točí se tam pár map dokola. (ty základní, protože je zná každý.. sem tam nějaká "nová" a já to chápu. ) s návrhem bych určitě přišel dřív či později tak či tak. :D Tady to fakt není kvůli žádosti. Myslíš, že bych na sebe chtěl upozorňovat ještě víc?
Nakonec jen přiznám, že jsem fakt nevěděl kdo to má na starost.
-ywaid.
E: jen dodám, že je taky fajn se zamyslet, kolik hráčů tam přes odpolední hodiny dorazí.. Už to není tak, jako kdysi. Tím myslím ty velké mapy, víš co. Případ velikosti viz station..