Zobrazit výsledky od 1 do 10 z 10

Téma: map pool

Threaded View

Odpověď: map pool

Citovat Původně založeno ^nismo Zobrazit příspěvky
    Nepřečetl sem si topicy na nové mapy, to je moje chyba, uznávám.
    Přečetl sem si vysvětlení buráka, nemůžeš uspokojit obě strany, taky beru.

- Souhlasím s vyjádřením ohledně jb komunity. základ mi jako nijak nevadí, je to takové nemastné a neslané. Nenadchne ale ani neurazí. No já hlavně nevěděl, kdo to má na starosti, tak kdyžtak Burákovi napíšu.

Na mapy ti brát názor nebudu a ani tě nějak o nich vyvracet, je to Tvůj názor.
    Skynet; O tom sem nevěděl, takže pokud není fixnutá, beru zpět.

Station - fakt bych dr na snow a lasery na assisu nehrál. Confusing? Ano. Nápisy.. než si je přečteš, jsi mrtvý. Sekáčky v zádech příjemný nejsou.. A to si dovolím říct, že simonovat celkem zvládám. Ne vždy máš u sebe kompetentní ct, které tě může hlídat. Taky si nemyslím, že se hráčům chce běhat po celý mapě, jen abych věděl, kde je jaká atrakce, kterou si například hráč s výhodou vybere. Ale dobrý, beru.
    2022 - už vím která, dík. Ta je zrovna dobrá. to pak hodím pryč z origo postu.
    leyawin - se teda přiznám, že nevím jak polovina atrakcí funguje na té mapě. Možná je to můj dojem, možná to je dojem většiny lidí, ale osobně mi prostě příjde taky taková zmateční, jako station. Možná je to o zvyku.
    Já věřím, že to můžou být skvělé mapy, o tom jako žádná, je tam plno atrakcí na obou mapách, jen mě mrzí, že jsou víceméně neuhlídatelné. Ne pokaždý máš u sebe někoho, kdo ví co dělat.

Osobně si to brát fakt nemíním.
    Nevím kdy se naposledy řešili mapy, které se přidali, které se odebraly, nevěděl sem ani, že to má Burák na starosti. Kdyžtak mu shootnu PM, zeptám se ho. Definitivně tohle nemá být nějaký cry-post.
    (to cos vypsal jsou blbosti) - v čem? málo atrakcí nebo chybové? Budu rád pokud to nějak specifikuješ, tohle je výstřel do tmy. Vlastně nevím proč jsou k ničemu.
    Proaktivní kvůli žádosti určitě nejsem. Hraju na jb hodně dlouho a rád, ale točí se tam pár map dokola. (ty základní, protože je zná každý.. sem tam nějaká "nová" a já to chápu. ) s návrhem bych určitě přišel dřív či později tak či tak. :D Tady to fakt není kvůli žádosti. Myslíš, že bych na sebe chtěl upozorňovat ještě víc?
    Nakonec jen přiznám, že jsem fakt nevěděl kdo to má na starost.
    -ywaid.

E: jen dodám, že je taky fajn se zamyslet, kolik hráčů tam přes odpolední hodiny dorazí.. Už to není tak, jako kdysi. Tím myslím ty velké mapy, víš co. Případ velikosti viz station..
    Dobry, ale tak to je vaše neshopnost:D Mas realne nekolik moznosti, jak resit takovyhle veci
    1) Nelezu k ct, kdyz neznam mapu a jsem lopata
    2) Přečtu si napisy/obehnu mapu nez otevru cely
    3) Zavřu box a přečtu si napisy - zeptam se ostatnich hracu (tohle je k station vse, ale tak aplikovat se to da skoro vsude)

leyawiin - Tak promin, ale to musis bejt uplne blbej. Realne ta mapa je velkej areal cel a kolem arealu mas atrakce - co mi to pripomina? Jo, kazdou druhou jb mapu (assis, snow, oasis :DD). Vazne nerozumim argumentu, ze je zmatecna.
    Atrakce taky nic slozityho wtf. Mozna kdyby sis ty mapy nejdriv nahral a az pak si stezoval, tak to vidis jinak. Fotbal, dr, surf, behaci race, věž, prejizdeni, temple - normalne slozity jak udělat titul na vysoke. Ty mapy jsou dle meho 100x vic enjoyable jak assis a snow.
    Ze to je neuhlidatelny? Realne na obou mapach nemas ani celu se zbrani a obe maj useless sachty, ktery rozumnej clovek pohlida.
    Bud schopnej a uhlidas si to. Kdyz vis, ze si slabej na tyhle mape, tak tam nesimonuj, jednoduchy. Problem je spis v tom, ze lidi maj často fety, to neni mapou..

Jeste teda poznamka - stezujes si, ze tam jsou stejny mapy a tocej se, ale vypsal si k vyhozeni jen nove pridane.

V čem jsou ty mapy blbosti cos vypsal? Třeba to, že ty mapy jsou maly, maj dohromady 5 atrakci a proto jsou na minijb a ne jb6?
    Na crime budem plavat bazen kazde kolo? Na endoplazmiku si dame fotbal kazde kolo?

Ja chapu, ze si zmatenej, vysvetlim ti to. JB 6 je VELKÝ JB SERVER a má 30slotů a proto tam jsou mapy dělané pro velký počet lidí.
    Presne tak jak to napsal Mlyn. Malou mapu nenafouknes, abys tam nacpal 30lidi. Nevidim problem, aby menší počet hračů hrál velkou mapu. - to stejny ti snad odpovida na ten tvuj edit (vetsina lidi hraje k večeru, ne odpoledne, lidi maj praci, skolu apod.)

Jojo, tohle delas najednou random z dobré vůle :D Když jsem ja zadal o prava, tak jsem byl taky vlezdoprdelka a snazil se bejt vsude videt, ale ja mel 15 v ty dobe, ty ses dospelej chlap :D

Abych to uzavřel, Burak včera prohodil zas nejaky mapy aby byl klid. Pro příště nezakládejte další nesmysl cry posty jako tohle, kdyz jich tu je milion a ve vysledku vznikaj jen protože víte prd.

- omlouvam se pokud jsem te nejak urazil, na takovyhle blbosti jsem alergickej, peace

E: Kdyz jsem si precetl "gg alkane" doslo mi, ze nema smysl pokracovat.
    Naposledy upraveno Hunted; 24-02-24 v 13:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)

Pravidla přispívání