Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 16

Téma: sUch

Threaded View

Pokročilý člen Avatar uživatele sUch
    Datum registrace
    Oct 2017
    Umístění
    Luna přírody

Odpověď: sUch

Že zrovna ty, který jsi tu před pár lety nechal hrát cheatery na JB lobbuješ za nějaký pořádek na serveru. :) Si uvědom, kolika lidem tak strašně zkazím hru, když zapnu mod nebo když přijdu na server s multihackem. Když už chceš vytvářet diskuzi, tak alespon s rozumnými podněty.

Citovat Původně založeno Mlýn Zobrazit příspěvky
    Keď nabudúce uvidím týpka s multihackom na dust2 napíšem mu, aby sa na to vysral a išiel plantnuť bombu. Such 2024. dovi
    Jak jsem psal, byl tam totální trashfest, asi už někdo ban měl a pak jsem dal mfk, nebudu se bránit, ale já si nato fakt nepamatuju, protože jsem fakt neřešil hru, ale chilloval jsem u toho. A to, že dělám blbosti? Jo, protože to je fun mod, dneska to nebylo v takovém měřítku jako včera a hle, stejně ban. Ano, jste jako admini v právu, to vám nikdo nebere, ale tahle situace vznikla úplně jinak a proto k ní přistupuju jinak.

Citovat Původně založeno InLoveSvK Zobrazit příspěvky
    Nie že by som sa vyjadroval do veci kde som nebol a nevidel som, ale tie 3 bany som dal najprv jednému, potom ste vy 2 dali umyselne mfk aj ked ste dávno vedeli že tam som, ty si mal akurát šťastie že si sa ospravedlnil aby som ti ho zrušil, že už nebudeš robiť blbosti, ale keď sa to znova opakuje, proti :D
    Naposledy upraveno sUch; 14-03-24 v 21:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání