Zdravím, leží to tu už skoro mesiac a je čas to nejako uzavrieť. V prípade že by som mal o bane pochybnosti tak by som ti už na začiatku po týždni dal dočasný unban, kým by to nepozrelo viacero adminov. Ja som banom presvedčený a preto som tento postup u teba ani nezvažoval. Tvoje demá sme spätne pozerali aj s nixvanom cez stream na discorde. Už v prvom deme bolo viacero redflagov, spoločne sme došli až po inferno kde si sa pozeral na hráča cez smoke, po tom čo sme sa na tom zasmiali sme to ukončili s tým, že počkáme na nejakú formu tvojho vysvetlenia.

Vysvetlenie typu:
to že ty dáváž ban za něco co nedokážej objasnit a pak ještě vytahuješ starý věci
+
už uplně vidím jak si budu kupovat cs1.6 na to abych mohl cheatovat na vašich serverech
+
dema kde já a ostatní s kterým jsem to ukazoval, neříkaly ani půl slova
pri žiadosti o unban kde máš poskytnuté demá s časmi v žiadnom prípade neobstojí. Tvoj predošlý ban za wallhack je 2 roky starý, prestreliť takýto údaj o 2 roky len hovorí o tom ako málo uvažuješ nad tým čo píšeš a pravdepodobne si klamár. Okrem toho sa na jednom deme vyhrážaš hráčovi kickom, čo je takisto úsmevné a hovorí to kúsok o tvojom charakteri.

Vzhľadom na to, že žiadateľ stratil záujem o unban, k daným časom sa nevyjadril a teda nevyužil svoju možnosť na obhajobu, zabral zbytočne čas dlhoročným adminom, poprosím moderátorov o lock.