cus par let sem csko nehral a nejaka lama me ho ukradla ,kdyz sem ho zas obnovil tak je skoro vsude zabanovanej...takze shanim novej s cs 1.6 ,v obchodech uz je nemaji.platba nejlepe osobne praha,nerad bych koupil nefunkcni nebo zas zabanovanej klic
cus par let sem csko nehral a nejaka lama me ho ukradla ,kdyz sem ho zas obnovil tak je skoro vsude zabanovanej...takze shanim novej s cs 1.6 ,v obchodech uz je nemaji.platba nejlepe osobne praha,nerad bych koupil nefunkcni nebo zas zabanovanej klic
Tady si ho můžeš koupit na Steamu: https://store.steampowered.com/app/10/CounterStrike/
Večer začínaj steam summer sales. Budeš to mít za 30kč cca.
E: MB slevy jsou až příští týden, jsem si zaměnil hodiny za dny.
Naposledy upraveno Hunted; 21-06-23 v 12:31.
o prachy ani tak nejde,ale nemam bank.ucet tzn za hotove to nemuzu sehnat
to je na koruny a ne na euro,takze na steamu to nekoupim
nejde to koupit,hlasi me to ze uz hru mam v knihovne,na uctu mam vac ban tzn jestli to pres ten ucet muzu koupit?
tak sem koupil ten steam kredit,zalozil novej steam a odklikl koupit cs..bum dik
Naposledy upraveno brambora; 21-06-23 v 20:36.
Proč neudělat nový? Můžete si to samozřejmě od někoho koupit, ale zdá se, že je malá šance, že vám to zakážou nebo to vrátí!Czech Republic jsem pár let nehrál a nějaká lama mi to ukradla, když jsem to zase obnovoval, tak to bylo zakázáno skoro všude...takže sháním nový s CS 1.6, obchody ne. už to nemám. Platba nejlépe osobně v Praze, nechtěl bych kupovat hovor, který nefunguje nebo je opět zakázaný. Mezitím zkouším hazardní hry. Informační platforma Mostbet pro mě byla skutečným objevem. Zde https://mostbet-cesko.cz/casinia.html se shromažďují nejlepší recenze o automatech a automatech casinia, což pomáhá při výběru hry. Velmi mě potěšila dostupnost bezplatných demoverzí, které vám umožní hru před sázením vyzkoušet. Uvítací bonusy a akce jsou neuvěřitelně štědré a atraktivní. Mobilní aplikace funguje bez přerušení a umožňuje vám hrát kdykoli a kdekoli. Pro hráče z České republiky je Mostbet vynikající volbou pro ty, kteří chtějí mít ze hry maximální potěšení a zisk!
Naposledy upraveno Stratholm; 04-08-24 v 18:41.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)