Zobrazit výsledky od 1 do 8 z 8

Téma: banovani

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2014

banovani

me uz fakt prijde ze admina date kazdemu... x krat sem hral, kdy se objevil nekdo kdo mel ocividne speed hack atd a admin nikde, pak hrajes kolem 15:00 kde je to treba 6na 6 a borec dostva...pak dostanes ban za kamp...co je to kemp za T ? chapu ze budes posledni e budes nekde cekat nebo ze je polozeno a t nekde nejde pokryt bombu, ale to ze nekdo kryje zada neni kamp!!! demtn < ^h4 style ^^ NS :D > ma tu moc nekoho zabanovat tak sup udela to...nikd ejinde na zadnejch serverech to neni jen kotelna

Trial admin
    Datum registrace
    Oct 2022

*VIP*

Odpověď: banovani

Tak jestli si hráč Kreweta , tak na tohle sem čekal . Chlape dostal si několik upozornění že nemáš kempit , že máš jít pro bombu (cca 5 kol sem ti to vysvětloval) , pak si dostal proplesk za kemp a napsal jsi mi že jsem dement . To jsem vzal s klidem . A pak si kempíš zase na spawnu. Tak si ho dostal . Speedhack nikdo za to kdy jsem hrál nikdo neměl . Tohle BANiji hned . Admini kteří jsou na csku déle klidně projděte chatlog a udělejte si obrázek . Klidně mi i vemte práva , ale za svým BANem na 8 hodin si stojím !

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2014
    ano napsal sem ti ze ses dement po bezduvodneho proplesku,jit pro bombu? co tu placas zadna situace nebyla ze by nekde lezela bomba..a ja pro ni nesel...ani posledni sem nebyl...pochopil bych ban pro CT co nejde defuse...ale todle je je proste dementi sikana...bezduvodna!!!!!

5 kol si me vysvetloval?? :) rozhodne sem ani nestal cele kolo na spawnu!! naprosta sikana!!!

hrdino..banuj si nekoho kdonejde defuse...a ne ze nekdo kreje zada
    Naposledy upraveno Koprakek; 08-03-25 v 08:46.

Server admin Avatar uživatele Mlýn
    Datum registrace
    Jul 2016
    Umístění
    Al Wakrah, Qatar

*VIP*

sám si šikana. Vždy sa dakto naštve a dá ti ban, potom prídeš plakať, že ty nič

Od 29.3.2024 (Vtedy si dostal prvý ban za camp na 5 minut) si dostal 5 banov za camp od 5 rôznych adminov. Asi to nebude šikana od adminov, asi bude chyba v tebe. Pokiaľ budeš pokračovať, bany sa môžu predlžovať.
    Naposledy upraveno Mlýn; 07-03-25 v 23:42.

Trial admin
    Datum registrace
    Oct 2022

*VIP*

Promiň ale přínos tvé hry za T je fakt špatný , dostal jsi spoustu možností napravit svůj příštup , ale dle tvého příspěvku nechápu že na mě tahle útočíš ...

Máš štěstí že tvůj BAN už nevidím a ikdyž mě spoustu adminu napsalo že ti to nemám prodlužovat , ale za to jak jsi "pokorný" bych ti ho prodloužil . Poprosím tě , zvaž svůj přínos ....

Zeptej se hráče sLow ten tě měl naprosto po krk a to hrál s tebou . Nehrál si naprosto pro team . Chápu že je to pub , ale ty se naprosto vymykáš pravidlům. Poprosím tě , hrej tam jak bys chtěl aby hráli tvoji spoluhráči .
    Naposledy upraveno Koprakek; 08-03-25 v 08:46.

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2014
    jak pokorny? to ze se ozvu? slow me miluje a taky nechapal z banu!!!vymykam pravidlum:))) to je jak u trampa sedanek...nechapu..dej si sebereflexi na to co je kamp a na to co je ze ti nekdo vadi!!!

ktobe se nebudu ani vijadrovat..ty ses hater... a kdyz hrajes tak ses mega lama..

prosimte prober se!!! co mas komu co prodluzovat...pokud jsi dostal pravomoce tak je uzivej svedomite a ne jak dement

camp na publicu...camp je kdyz nejaka lama nekde sedi v rohu kazde kolo, ne ze nekdo kreje zada kdyz vi ze jdou ct do zad!!!!
    Naposledy upraveno Koprakek; 08-03-25 v 09:23.

Trial admin
    Datum registrace
    Oct 2022

*VIP*

Pokorný myslím že jen nadáváš do dementů, zkus to nebrat tak vážně . Byla položena bomba a ty si neměl ji v úmyslu ani bránit . Zrovna sLow mi psal hned po BANu že taky nechápe na co kempíš . Hele nebudu se ti ospravedlňovat , BAN si dostal po několika upozorněních.

Trial admin
    Datum registrace
    Oct 2022

*VIP*

klidně to lockněte , stejně už mu to vybršelo

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Pravidla přispívání