Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 17

Téma: SETB | seq2 (jiny hrac) --> Mlďż˝n

Nováček
    Datum registrace
    Oct 2015

SETB | seq2 (jiny hrac) --> Ml�n

Vypis z konzole:

[AMXBANS] ================================================
    [AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 300511)
    [AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
    [AMXBANS] autoid: neni
    [AMXBANS] Duvod banu: 'wh'
    [AMXBANS] Zabanovany nick(0): < SETB | seq2 >
    [AMXBANS] Tvuj nick: seq2
    [AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:851038
    [AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:851038
    [AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 188.175.2.163
    [AMXBANS] Tvoje IP adresa: 188.175.2.163
    [AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
    [AMXBANS] Ban dal admin: < Ml�n >
    [AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only
    [AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
    [AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
    [AMXBANS] ================================================

Poznamka:

No mlyn tak prosim teda demo/a

Server admin Avatar uživatele Mlýn
    Datum registrace
    Jul 2016
    Umístění
    Al Wakrah, Qatar

*VIP*

Odpověď: SETB | seq2 (jiny hrac) --> Mlďż˝n

Ahoj, aj keď si myslím, že si to už dávno videl, tak to sem poprehadzujem keď prídem večer z práce.
    Ďakujem za trpezlivosť.

http://csko.cz/dema?UPD=4S5DPvVH (seqwh)
    5:45 - Počkal si si
    5:55 - "kontrola kat" a na istotu smer T spawn
    7:36 - Kontrola skrz krabicu
    9:33 - Možno len info, ale predmieriť si na neho je ulet
    10:20 - Krásne trackovanie hráčov.

http://csko.cz/dema?UPD=OjiKdH5B (seqwh3)
    6:00 nazor pls.

Pre adminov, tu je viac http://csko.cz/X6ra
    Postupne to sem pridám, len to nezvládnem uplne naraz, keďže sú dema už nejaký týždeň staré a teda neviem, čo presne na nich je. Snáď sa teda vyjadria aspoň admini, čo cheating potvrdili a predíde sa kamarátičkovaniu ;)

e1; (Dema od zoyera)
    http://csko.cz/dema?UPD=PaUv0rZu (nseq4hltv)
    mame tu 3 kola u double dooru na midu, pokazde sou CT jinak, ale on vzdy kolo zahraje tak perfektne ze o nich vi 40:00 bez kontroly - jde na jistotu na typka na bedne / 45:40 kontrola - typek za dverma / 59:52 bez kontroly - preaim na typka na CT

K tomu dodám ešte čas 7:40, ktorý je ako na hltv, tak na deme zvlášť https://upload.nolog.cz/download/48a...E1Yjk2syYYnOQA
    Istota na hráča za bedňou - Častý spot mb., hneď na to tí dvaja od krabice, nasledne zase ten v záhrade. nič sus, pokiaľ by tam samozrejme nebol celú dobu smoke (Lepšie pozrieť s wh;))
    Naposledy upraveno Mlýn; 02-04-25 v 22:08.

Nováček
    Datum registrace
    Oct 2015

Ahoj,
    5:45-5:55 - Vidím, že moji vychází ze shortu na mid (??? tam dává killy), já beru katy, nevidím nic divného. Navíc teda nechápu "na istotu smer t spawn"?
    7:36 - eh? slyšel jsem, střílel po mně a pak jen prostě peekuju, vždyť se z poloviny ani netrefuji. Nechápu jaká kontrola když doslova držím cross tam kde jsem viděl enemy a jen jdu pohybem.
    9:33 - vím, že je tam je awp, předtím jsem umřel, protože jsem šel moc otevřeně, teď jsem šel víc bezpečně
    10:20 - Sorry, já tady nevnímám žádné trackování hráčů. Díra do kat - def, pushuje mě, vidím ho, zajdu, dgl - vím cca kde je def, pushnutí do kat - zabil jsem hráče kterého jsem viděl (který dokonce po mně něco hodil ještě než jsem úplně peekoval), automaticky koukám do dolních, vyběhne mi hráč, zabije mě.

seqwh3
    6:00 - asi hádám ten názor mají dávat admini a nvm o co jde, ten one tap? Slyšel jsem ho, věděl jsem kde cca jde po killu. Co si pamatuji, ten týpek tam hrál only dgl anebo alespoň většinu té mapy a hrál close logicky, aby se tím dglem trefil, takže to že bude close na shortu byla největší pravděpodobnost

Server admin Avatar uživatele sef
    Datum registrace
    Sep 2019
    Umístění
    Bratislava

Zdravím, poprosím seqa o vyjadrenie k Mlynovmu editu. Bumpujem to príspevkom v prípade že by si to nevšimol. Zároveň keďže ide o demá ktoré sme už preberali a nezhodli sme sa na bane, poprosím vedenie o dočasný ub kým sa na to nepozrú viacerí admini.

Datum registrace
    Jul 2016
    Umístění
    Al Wakrah, Qatar

*VIP*

Administrátor sa miesto dočasného ub môže na demo pozrieť a vyjadriť svoj názor :-)

Určite by som nebanoval, keby sa mi nevyjadrilo viac adminov, že sú dema ok (banovatelne). Tak snáď sa vyjadria:)

Môj dizlajk bol až tretí. Ostatné by som asi radšej doriešil v súkromí. Ale určite keď budeš mať čas vyjadri sa v edite k tomu času 7:40 myslím? Ak je ten čas čistý, tak teda ok. Asi moja blbost (stiahni si wh, keď tak pošlem odkaz)

btw. "neslávna" história tuto pána ;) (Mimo toho steamu, kde dostal ban)
    https://ctrlv.sk/8w3B
    Naposledy upraveno Mlýn; 05-04-25 v 01:17.

Datum registrace
    Sep 2019
    Umístění
    Bratislava

Niektoré demá som videl, tie čo som nevidel tak k nim sa vyjadril troy a verím že by som dospel k podobnému záveru. Vyjadrovať sa k 2 časom z hodinového gameplayu mi príde úplne zbytočné, ak teda nemáš iné demá kde je viac časov tak ja sa tým už pravdepodobne zaoberať nebudem. Čo napísal seq dáva zmysel, zatiaľ. Keď mu tu dáš demá ktoré sú staré mesiac tak možno už nejakú zmysluplnú obhajobu nevyprodukuje, takže gl. Keď mu dáš ub aspoň ho môžeš ďalej spectiť a za hodinu možno nájdeš do 5 časov ktoré by sme tu mohli rozobrať.

Spomínaš kamaratičkovanie etc., celkom pokrytecké počuť toto zrovna od teba. Objektívne som sa ti vyjadril k tomu čo si postol, to že sa urazíš keď s tebou niekto nesúhlasí už nie je môj problém.

Ale daj si smajlíka a palček, keď ti to teda spraví radosť.
    Naposledy upraveno sef; 04-04-25 v 21:38.

Nováček
    Datum registrace
    Oct 2015

Ahoj, promiň, ale vyjadřovat se k měsíc starým demům mi přijde trochu weird, proskákal jsem to hltv, abych lépe chytil kontext, ale upřímně už si nepamatuji každé mé rozhodnutí, které v těch časech dělám. Taky, pokud z hodinového hltv vytáhneš 3 časy, bylo by fajn, kdyby ses na to koukal víc nezaujatě a taky se podíval na to kolikrát mi to takhle "dokonale" nevyšlo jen během té hodiny, kdy jsem na serveru celkově mohl strávit 2+ mapy (2 a více hodin). Ještě bych tedy dodal, že mi přijde nesmyslné, aby si sem dával random dema a z nich pár časů, protože to logicky nedává moc smysl, jelikož bys u každého hráče, který má pár tisíc hodin nahrané našel vždy pár weird časů.
    nseq4hltv
    40:00 - když si to dáš o pár sekund zpět, slyšíš blikat baterku - logicky kde asi se bliká baterkou že jo. Taky poté, ale to si nepamatuji a hltv demo není dokonalé, ale vidíš, jak jsou ty decals při jeho děrování, kdyby ten hráč byl dole, nestřílel by takhle vysoko v těch dveřích (protože by nikam nestřílel).
    45:40 - najdeš i na tomhle demu několikrát to, jak si tuhle pozici kontroluji, ano, jasně třeba v tom minulém čase jsem ji nezkontroloval. (27:10)
    59:52 - i z těch minulých časů jde vidět, že se hýbu +- stejně, jedna stěna, druhá stěna, kontrola pozic. Protože vím (slyším), že hráči nalevo mě teď nepeeknou, tak mířím na spawn. Zase obdobně jako třeba v čase (16:30) - jasně, není to 1:1 stejný úhel, ale taky hraju tedy situačně a nevytáhnu to až tak deep, když v jednom čase slyším že mám hráče vlevo, v druhém nikoho.

7:40 - sound

E:
    Ještě bych tedy nakonec poprosil, jestli budeš přidávat nějaké další demo/vyjádření, tak to prosím dej jako další příspěvek, jelikož jsem si fakt nevšiml, že si tady něco přidal. Nevidím důvod, aby si takhle upravoval původní příspěvek, když jsem já dal vyjádření, tudíž by z tvé strany třeba ani nešlo o double posting etc, děkuji.
    Naposledy upraveno kanashi; 05-04-25 v 17:11.

Datum registrace
    Jul 2016
    Umístění
    Al Wakrah, Qatar

*VIP*

Ahoj, pár úprimných riadkov, ktoré sa sem asi hodia.

Sef: Keby chcem byť arogantné hovado, tak ako ty s Troyom ste boli v af, tak napíšem niečo ako: "Ty si tiež dostal ban za cheaty, tvoj názor mi je ukradnutý" ale taký ja niesom. Ku všetkym demám si sa nevyjadril ty, anii troy a ani to po vás asi (skoro) nikto nechce. Keď napíšem niečo ako "Snáď ťa ako advokáta aspoň dobre platí", tak mi dá dosť ľudí za pravdu a možno sa aj pousmeje.. Ale ako sa hovorí, do toho ma ho.. Mohol by si dať za pravdu aj mne, veď sme tiež boli kamoši.. Ale to je vlastne jedno

Seq: Ďakujem za vyjadrenia, ďaľšie posudzovanie bude v rukách adminov - niekto z nich sa vyjadril do af, niekto z nich sa snáď vyjadrí aj sem aby to pre teba bolo fér. sry za edity, zvyk nespamovať posty.

Datum registrace
    Sep 2019
    Umístění
    Bratislava

Áno tiež som mal neprávom ban, či veríš neveríš mi je v 2025 celkom fuk, aj to je dôvod prečo na seqov ban potrebujem vidieť viac ako hentie demá.

Arogantný si akurát tak ty, od začiatku som sa ti do af vyjadroval úplne normálne, len ťa žerie že s tebou hneď nesúhlasím. vyťahuješ minulosť (či už môj ban, vyjadrenia pri lotrovi), cituješ ma aby si ma nasral a myslíš si aký si frajer keď ako jb admin huntujes ľudí s 15k hodinami. Ja nehrám, troy nehrá. Ty tu sedíš celé dni tak kľudne si zabanujte koho chcete ak sa vám lepšie bude hrať, mne to žily neroztrhne.

Nevieš normálne komunikovať, keď máte video od Seeyu/Zoyera tak to ukážte a nebudte jak malí fagani čo skrývajú eso v rukáve a čakáte jak tu vaši "odporcovia" spravia zo seba idiotov len aby ste to mohli vytiahnuť na poslednú chvíľu.

Keby chcem byť arogantné hovado, tak ako ty s Troyom ste boli v af, tak napíšem niečo ako:
    Tak chceš byť arogantné hovado alebo nie? Z toho čo píšeš asi hej. Nabudúce ešte pred to všetko napíš "bez urážky ale" a pokračuj ďalej v urážaní, aspoň si tak nebudeš protirečiť raz, ale rovno dvakrát.

Seq advokáta nepotrebuje, vyjadril sa ti k veciam čo si mu tu vypísal celkom schopne ale je to úplne jedno pretože:
    1. mu ban aj tak ostane lebo ho nemáte "radi".
    2. nikto ste to ani nečítali, pretože máte ďalších x/y dém/videí ktoré tu budete pridávať až kým to nepresvedčí väčšinu a v tomto chaose sa to aj tak nikomu nebude chcieť pozerať.

Len na poslednú notu, prestaň vyťahovať veci z minulosti láskavo, ja sa dosť čudujem že s tvojou históriou máš stále dosť odvahy využívať blbosti iných keď sám ich máš dosť veľa, asi si zvyknutý že sa ti toto chovanie nevracia, ale prestaň s tým kým sa dá, ďakujem.

Datum registrace
    Jul 2016
    Umístění
    Al Wakrah, Qatar

*VIP*

Ďaľšie demá pridávať neplánujem, pretože to podľa mňa stačí. Eso v rukáve nemám a nepotrebujem, demá som pridával postupne, pretože mám pracovné povinnosti, bol som chorý a celé to do seba zakomponovať bolo dosť namáhavé. To, že ho nemáme radi si neviem kde vzal, neriešil ľudí na csku, to by mi musel byť niekto nepríjemný ako "signai" či jak sa volal, ale toho asi nemal rád nikto z "vás" (Vieme svoje)
    a nebuď debil, keď máš problém, máš môj ig, fb a možno aj číslo od F. toť vše, už to tu nespamuj, rieši sa tu unban/ban
    dobru noc

Len pridám ešte, že "hodinové Dema a 3 časy z toho" majú dôvod - Po natočení dejme tomu 10min přišlo niečo ako "Čau Mlýn " a už si nedal poriadne ani kill, začal si si kontrolovať rohy, lebo si za ně už nevidel atď.
    Naposledy upraveno Mlýn; 06-04-25 v 11:57.

Nováček
    Datum registrace
    Oct 2015

Ještě jednou tedy ahoj,
    chtěl bych jen napsat, že doopravdy si tady celou dobu dával nějaké poznámky v ironickém tónu hned první věta tvého vyjádření, stejně jako další tvoje reakce tady v threadu. Nereagoval jsem na to, protože jsem nechápal pořádně co tím myslíš, je a bylo mi to docela ukradené a soustředil jsem se na to hlavní. Neznám vaše vztahy v AT, nevím, co si tam o mně píšete a upřímně je mi to úplně jedno. Díky šefovi, že se za mě postavil. Chápu tvé narážky, jasně, že jsem se šéfem v pohodě, ale i on mi tu jednou jebnul ban, když jsem ho provokoval. S tím ale, co napsal šef ohledně toho, že to bude víceméně jen o sympatiích souhlasím, viz chování v tomhle threadu, kde si hned začal psát nějaké své domněnky. Většina "aktivních" (aktivnějších) adminů mě nikdy nemusela a nemusí, ještě tu zmiňuješ troye, ten mě taky nějak nemusí. Je v pořádku, že tě moje obhajoba nepřesvědčila, budu rád, když se vyjádří ještě někdo další, pokud se teda vůbec někomu ještě bude chtít prohrabávat se těmi demy.

Citovat Původně založeno Mlýn Zobrazit příspěvky
    Ďaľšie demá pridávať neplánujem, pretože to podľa mňa stačí. Eso v rukáve nemám a nepotrebujem, demá som pridával postupne, pretože mám pracovné povinnosti, bol som chorý a celé to do seba zakomponovať bolo dosť namáhavé. To, že ho nemáme radi si neviem kde vzal, neriešil ľudí na csku, to by mi musel byť niekto nepríjemný ako "signai" či jak sa volal, ale toho asi nemal rád nikto z "vás" (Vieme svoje)
    a nebuď debil, keď máš problém, máš môj ig, fb a možno aj číslo od F. toť vše, už to tu nespamuj, rieši sa tu unban/ban
    dobru noc

Len pridám ešte, že "hodinové Dema a 3 časy z toho" majú dôvod - Po natočení dejme tomu 10min přišlo niečo ako "Čau Mlýn " a už si nedal poriadne ani kill, začal si si kontrolovať rohy, lebo si za ně už nevidel atď.
    Poslední věta, která je ke mně - nevím, jestli teda jsem tam já měl napsat "Čau Mlýn" každopádně mi to přijde irelevantní, jelikož tam celou dobu nějaký alespoň 1 admin byl (teď jsem se na to demo už znova nedíval, ale myslím, že snad inlove tam minimálně byl celou tu dobu), tudíž se určitě moje hra neodvíjela od toho, že ses tam objevil potom zrovna ty.

Datum registrace
    Jul 2016
    Umístění
    Al Wakrah, Qatar

*VIP*

Nemyslím si, že zrovna my dvaja sme medzi sebou na duste mali nejaký problém, no to je jedno. (Ver mi, že ja buď niekoho mám rád, alebo je mi človek ukradnutý a nejak ho "tolerujem", za celú dobu nemám rád asi len Operaka). Či ťa má alebo nemá rád niekto iný je mi tiež celkom jedno..

k tomu pozdravu atď.. Veľmi dobre vieš, kedy ťa admin spectuje a kedy nie, ale to sú len nejaké moje "dohady"

Viac sa k tomuto nebudem vyjadrovať, iba ak by to bolo veľmi nutné, nechcem to tu spamovať.

Administrátor
    Server Admin
    Datum registrace
    Feb 2014

Ahoj, za mě si taktéž dopomáháš občas wallhackem.
    Vysvětlení jsem poslal vedle.
    - S úsměvem dojdeš daleko, ale ještě dál dojdeš s úsměvem a se zbraní.
    - Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem.
    ... A nakonec ten, pro koho jsi byl ochotný schytat kulku, bude držet zbraň.

Taky
    -->ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ<--

̶N̶I̶K̶O̶L̶E̶T̶A̶
    ̶H̶o̶n̶e̶y̶ ̶c̶o̶c̶a̶i̶n̶e̶

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání