Citovat Původně založeno Nixvan Zobrazit příspěvky
Přesně jak píšeš, nenahlašuj to, maximálně ingame, protože takhle dohledávat a kvůli jednomu slovu banovat je zbytečnost. Nevytvářím precedens, jen říkám, že toho prostě musí být víc než jedno slovo.
To, že ty se odpojíš je zas a znovu jen tvoje uvážení k dané situaci, 90% lidí nad tím mávne rukou, pošlou ho do piči a jede se dál, zkus to taky, v realitě tě to stejně nikam neposunulo, v životě se ti nic nezměnilo, jen ti nějaký duševně slabší týpek napsal slovo, které tě urazilo.

PS: Ale že si to ty, tak za 25€ mu ten ban na den dám, nejsem prodejnej, tak nechci 50. (Kdybys to nepobral a chtěl mě nahlašovat za tohle, je to jen joke, už nevím, co bereš vážně a co ne.)

Zrejme si si ma splietol s hlupákom, ale hold, to, čo beriem vážne som myslím absolútne pochopiteľne napísal, ale že si to ty, kľudne ti to zopakujem, keďže ja tiež neviem čomu rozumieš a čomu nie (JOKE).
Mne je jedno, či ma niekto alebo aj ty nazve kokotom, chudákom, úbožiakom.. Zreteľne som uviedol, že urážky spojené s rodinou jednoducho neakceptujem, to, že to akceptuješ ty a ďalší admini je skutočnosť, s ktorou nepohnem a ani sa ďalej snažiť nejdem, vysvetlil si mi ako sa veci majú, bodka, ja sa tu nejdem hádať, postupoval som podľa krokov na webe, založil tému v sekcii, ktorá je vlastne účelová pre tento typ problematiky, ale vlastne nie je lebo sa nič nestalo a je to úplne v poriadku.

Nemusíme to ďalej riešiť, stačilo napísať, že sa to tu toleruje, akceptuje, pravidlá nie sú adekvátne naformulované, respektíve, že neplatia a keď sa mi nepáči, môžem ísť inam.

Vtáčikov si tu porovnávať nemusíme.