Zobrazit výsledky od 1 do 6 z 6

Téma: AllEyezOnMe^MysteRiouSGuY_

Nováček
    Datum registrace
    Jan 2024

AllEyezOnMe^MysteRiouSGuY_

Ako som už písal u predošlých adeptov.

Urážaj, rob si dobre na mne ako veľa hráčov, ale o rodinu sa obúvať...

STEAM_0:1:121136488

*DEAD* AllEyezOnMe^MysteRiouSGuY_ : bohaa nonsteamaci ma tu budu yebat
    AllEyezOnMe^MysteRiouSGuY_ : 10 rocni zapaty ...

2+6 : Na teba veru človek nemusí byť zapáty :)

AllEyezOnMe^MysteRiouSGuY_ : ziovotny run si dal
    AllEyezOnMe^MysteRiouSGuY_ : s wh
    AllEyezOnMe^MysteRiouSGuY_ : nonstemaik

2+6 : :D si frajer

AllEyezOnMe^MysteRiouSGuY_ : kktko
    AllEyezOnMe^MysteRiouSGuY_ : skurvysyn

2+6 : hlavne, že mám Steam, ale nevadí :)

AllEyezOnMe^MysteRiouSGuY_ : by osm videl

2+6 : tak sa bav doma :)
    2+6 : nevidel, tu na tomto pube to nie je vidno, staí si otvoriť Status ty IQ50

AllEyezOnMe^MysteRiouSGuY_ : je vidieť
    AllEyezOnMe^MysteRiouSGuY_ : skurvysyne

2+6 : Nie je, iba priateľov... daj si do konzole status, bodka... a tíško šuchaj nohami

AllEyezOnMe^MysteRiouSGuY_ : ok skurvysyne

Nepochopím, hráva tu XY lepších hráčov, no takéto tuposti veru na ich adresu nevidím, každopádne gratulujem dotyčnému a odporúčam terapiu.

Server admin Avatar uživatele Nixvan
    Datum registrace
    Jun 2011

Odpověď: AllEyezOnMe^MysteRiouSGuY_

Nebudu banovat, asi jsem na tohle moc měkkej, každopádně se ti vyjádřím jednoduše. Kdybychom tohle banovali, tak nemáš proti komu na těch dustech hrát. Denně tam padnou i horší hlášky, každopádně vždy si z toho bereš něco jen ty. Jestli tě dokáže podle tebe IQ50 rozhodit svým chováním a levnýma urážkama, tak vlastně vyhrál. Za mě zbytečný, i kdyby ban na den, dost možná si ho ani nevšimne, pokud se jeho chování zhorší, může se to řešit.

Nováček
    Datum registrace
    Jan 2024

Citovat Původně založeno Nixvan Zobrazit příspěvky
    Nebudu banovat, asi jsem na tohle moc měkkej, každopádně se ti vyjádřím jednoduše. Kdybychom tohle banovali, tak nemáš proti komu na těch dustech hrát. Denně tam padnou i horší hlášky, každopádně vždy si z toho bereš něco jen ty. Jestli tě dokáže podle tebe IQ50 rozhodit svým chováním a levnýma urážkama, tak vlastně vyhrál. Za mě zbytečný, i kdyby ban na den, dost možná si ho ani nevšimne, pokud se jeho chování zhorší, může se to řešit.
    Samozrejme, že si z toho niečo beriem, ja tu nehrám s kamošmi, nie som členom vašej úzkej komunity, kde urážať si rodinu navzájom je čisto o srande.
    Argument, že by som nemal proti komu hrávať je irelevantný a takýmto prístupom akurát tak vytváraš precedens, že je úplne v pohode ak sa takto niekto chová.
    Ak sa niekto takto chová, je to očividne hlupák, serveru nijak neprospieva, ja sa pri takom hráčovi odpájam, čiže, či sa ti odpojí normálny hráč, ktorý nemá potrebu urážať a starať sa do druhých alebo urobíš čo máš podľa pravidiel bod. č. 3, tak si na tom istom počte, ale v podstate strácaš a škodíš práve serveru.

O čom to vlastne teda je, keď tie pravidlá, ktoré sú v sekcii pravidlá uvedené nemajú žiadnu váhu? O peniazoch? Treba poslať niekomu 50€, aby sa takýto zadubenec zabanoval?

No nič, dosiahol si svoje, takéto niečo už nahlasovať nebudem, hádzať hrach o stenu veru význam nemá.

Prajem pekný deň.

Server admin Avatar uživatele Nixvan
    Datum registrace
    Jun 2011

Přesně jak píšeš, nenahlašuj to, maximálně ingame, protože takhle dohledávat a kvůli jednomu slovu banovat je zbytečnost. Nevytvářím precedens, jen říkám, že toho prostě musí být víc než jedno slovo.
    To, že ty se odpojíš je zas a znovu jen tvoje uvážení k dané situaci, 90% lidí nad tím mávne rukou, pošlou ho do piči a jede se dál, zkus to taky, v realitě tě to stejně nikam neposunulo, v životě se ti nic nezměnilo, jen ti nějaký duševně slabší týpek napsal slovo, které tě urazilo.

PS: Ale že si to ty, tak za 25€ mu ten ban na den dám, nejsem prodejnej, tak nechci 50. (Kdybys to nepobral a chtěl mě nahlašovat za tohle, je to jen joke, už nevím, co bereš vážně a co ne.)

Nováček
    Datum registrace
    Jan 2024

Citovat Původně založeno Nixvan Zobrazit příspěvky
    Přesně jak píšeš, nenahlašuj to, maximálně ingame, protože takhle dohledávat a kvůli jednomu slovu banovat je zbytečnost. Nevytvářím precedens, jen říkám, že toho prostě musí být víc než jedno slovo.
    To, že ty se odpojíš je zas a znovu jen tvoje uvážení k dané situaci, 90% lidí nad tím mávne rukou, pošlou ho do piči a jede se dál, zkus to taky, v realitě tě to stejně nikam neposunulo, v životě se ti nic nezměnilo, jen ti nějaký duševně slabší týpek napsal slovo, které tě urazilo.

PS: Ale že si to ty, tak za 25€ mu ten ban na den dám, nejsem prodejnej, tak nechci 50. (Kdybys to nepobral a chtěl mě nahlašovat za tohle, je to jen joke, už nevím, co bereš vážně a co ne.)

Zrejme si si ma splietol s hlupákom, ale hold, to, čo beriem vážne som myslím absolútne pochopiteľne napísal, ale že si to ty, kľudne ti to zopakujem, keďže ja tiež neviem čomu rozumieš a čomu nie (JOKE).
    Mne je jedno, či ma niekto alebo aj ty nazve kokotom, chudákom, úbožiakom.. Zreteľne som uviedol, že urážky spojené s rodinou jednoducho neakceptujem, to, že to akceptuješ ty a ďalší admini je skutočnosť, s ktorou nepohnem a ani sa ďalej snažiť nejdem, vysvetlil si mi ako sa veci majú, bodka, ja sa tu nejdem hádať, postupoval som podľa krokov na webe, založil tému v sekcii, ktorá je vlastne účelová pre tento typ problematiky, ale vlastne nie je lebo sa nič nestalo a je to úplne v poriadku.

Nemusíme to ďalej riešiť, stačilo napísať, že sa to tu toleruje, akceptuje, pravidlá nie sú adekvátne naformulované, respektíve, že neplatia a keď sa mi nepáči, môžem ísť inam.

Vtáčikov si tu porovnávať nemusíme.

Server admin Avatar uživatele sef
    Datum registrace
    Sep 2019
    Umístění
    Bratislava

Zdravím, nixvan je moc tolerantný na retardov. Je pravda že vulgarity sú bežnou súčasťou každej online hry, no myslím si že hranica by mala práve byť pri rodine. Komunikácia je moc komplexná na to aby sme vedeli dodržiavať nejaké univerzálne pravidlo podľa ktorého by sme banovali. Sú hráči u ktorých by som nadávky na rodinu prekúsol pretože to myslia zo srandy a píšu to ľuďom ktorých už poznajú (cau rytmo). Neprajem si aby nejaký randomák mal dosť odvahy na to púšťať sa slovne niekomu na rodinu len kvôli tomu že mu to v hre nejde.

https://banlist.csko.cz/ban_list.php

1 deň si pravdepodobne pri jeho frekvencii hrania možno nevšimne, každopádne jeho ďalší ban bude dlhší. Chatlog je plný len nadávok a vyplakávania že je každý cheater.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 37 users browsing this thread. (4 members and 33 guests)

1. Indian0,
  2. method__maan,
  3. stanapppp

Pravidla přispívání