Citovat Původně založeno Pelargos Zobrazit příspěvky
Myslím, že už dlhšie sa tento hráč riešil. Určite ho pozeralo viacero adminov na serveri a kopec hráčov sa pravidelne sťažovalo. Moja osobná skúsenosť je taká, že on dáva hlavy len pri jednom výstrele. Na prvý klik myši dá na 99,99 percent hlavu vždy bez nejakého mierenia. Proste urobí nejaký flick a dá hneď HS. Akonáhle normálne strieľa alebo dá fullout, tak netrafí ani slona z metra. Minule som mal aj ja nejaké demo, kde mu na schodoch vybehli 2 hráči a ten cross si nevedel vybrať na koho má vystreliť, skákalo to tam z hlavy na hlavu. Takže za mňa je to určite veľmi podozrivé. Pravdepodobne tam má niečo nastavené na prvý výstrel. Hlavne ani štatisticky nie je možné, to čo dáva.

Nevim no, co bych měl mit nastavene, ab na tom demu neni.. hral sem tady celkem pravidelně tak proč si mi nedal ban dřive?že netrefim slona řikaš? nevim co si točil na schodech, ale ono jeden čas tu hral nějaky jiny hs master, tak nevim.. Dva admini jsou pro ban, unban asi nedopadne.. ale v tomhle demu vidět ab muže opravdu nekompetentni osoba