Dobry den, tymto prispevkom by som chcel poziadat o prava administratorske na skakacie servery moje steam id STEAM_0:0:33848094
dovodov je viacero a hlavny su moje depresie a uzkosti kedze sa so mnou rozisla priatelka uchylil som sa spat k cs 1.6 pomaha mi to uniknut z reality a nemienim to prestat hrat usudil som ze to je lepsie ako vztahy csko nikdy nezlomi srdce podla mna lepsie ako alkohol alebo drogy
som aktivny velice cca 3-4 hodiny denne vikend aj viac aj jump aj bhop aj hns a figurujem v topkach takze aj skill tam trochu je, sice na tychto serveroch cheaterov malo ale chce to aspon jedneho admina lebo ludia buguju topky to je hlavny dovod kazi to hracom hru! a obcas sa neslusne spravaju, taktiez tam da castokrat bugnutu mapu pripadne na inu pomoc hracom som ochotny vzdy komunikativny aj vip kupujem a prava som uz mal tu dlhe roky ale dal som si odobrat nasledne som dotal ban ale o tom vedia starsie rocniky ci to bol ban opravneny to je druha vec ale kazdy robi chyby, chatlog mam dobry obcas nadavka ked padnem na hodinovej mape pred koncom ale keby mam prava nebudem hrat tie dlhe mapy aby som nenadaval...
Ospravedlnujem sa za ziadost bez diakritiky ale momentalne mi nefunguje cely ten rad pismen kde su dlzne a mekcene ja mam novu klavesnicu nvm co s tym.....
dakujem za kazde vyjadrenie pozitivne, negativne ee
Dominik![]()