Zobrazit výsledky od 1 do 11 z 11

Téma: Moneyak --> sef

Nováček
    Datum registrace
    Mar 2024

Moneyak --> sef

Vypis z konzole:

[AMXBANS] ================================================
    [AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 300793)
    [AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
    [AMXBANS] autoid: neni
    [AMXBANS] Duvod banu: 'nevhodne chovanie, bez n�znaku n�pravy'
    [AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Moneyak >
    [AMXBANS] Tvuj nick: Moneyak
    [AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:229388911
    [AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:229388911
    [AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 176.102.153.90
    [AMXBANS] Tvoje IP adresa: 176.102.153.90
    [AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
    [AMXBANS] Ban dal admin: < sef >
    [AMXBANS] Server: csko.cz | GunGame 2
    [AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
    [AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
    [AMXBANS] ================================================

Poznamka:

Jakoze halo? 3 nebo 4 dny jsem nebyl ve hre a nehral jsem csko a dnes znicehonic trvaly ban? Za co???

Server admin Avatar uživatele sef
    Datum registrace
    Sep 2019
    Umístění
    Bratislava

Odpověď: Moneyak --> sef

Za tvoj chatlog. Bany majú byť tvoja šanca zamyslieť sa nad tým ako sa na serveroch chováš. Ty prídeš čerstvo po vypršanom bane na server a pokračuješ v tom čo si robil predtým. To že ban prišiel neskôr je len kvôli tomu lebo laguje portál celkovo a musel som sa premáhať aby som ti ho tam včera naklikal.

Nováček
    Datum registrace
    Mar 2024

Uka mi prosímtě jaký chatlog, díky. Co vím tak na serveru mi nadával jenom medmed, který v banlistu není. Jakto?

Aha, už to vidím. Ve friend listu máš největší ubožáky z Shitsites Nsoo a KGB. Tím pádem už chápu proč mi přistál ban za nic

Pošli chatlog, jsem zvědavej co jsem psal adekvátního na to abych dostal permu
    Naposledy upraveno Koprakek; 29-08-25 v 07:18.

Server admin Avatar uživatele sef
    Datum registrace
    Sep 2019
    Umístění
    Bratislava

Osobné spory medzi tebou a ostatnými ma nezaujímajú. Ide o tvoje chovanie na serveri. Chatlog si môžu pozrieť VIP hráči a admini. Ty sám by si mal vedieť za čo si ban dostal, pokiaľ ani to nevieš, tak nejaké vysvetlovanie pre teba nemá hodnotu.

Admini si môžu pozrieť chatlog z ktorého jasne vyplýva že len prenasleduješ tvojich internetových "nekamošov" a snažíš sa im kaziť hru. Ak je kazenie hry + prokovanie, nadávanie, a iné formy "griefingu" niečo čo ťa napĺňa, kotelna nebude miesto kde to môžeš praktizovať.

A nečakaj príklady kde ti napíšem že tuto si zanadával a za to máš ban. Kaziť hru a atmosféru na serveri vieš aj bez toho aby si niekomu vulgárne nadával, aj za to si už ban viackrát mal.

Kľudne sa admini môžu vyjadriť a postaviť sa za teba, môže z toho vzniknúť skrátenie alebo unban, z môjho pohľadu si však indivídiuum, ktoré žije len pre hádky a drámu. Takže z mojej strany je to všetko a ďalšie vysvetlenia / dohovory / skrátenie banu / unban odomňa nečakaj. Prajem ti pekný víkend.
    Naposledy upraveno sef; 29-08-25 v 15:24.

Administrátor
    Server Admin
    Datum registrace
    Feb 2014

Kousek chatlogu jsem viděl, víc mi nefungoval, i přesto se tam nadávky nadávají. Taktéž k tomu přispívá tvá reakce zde na forům, případný spam. Historie k tomu taky svědčí, ale momentálně ještě nejsem za udělení permanentního banu.
    - S úsměvem dojdeš daleko, ale ještě dál dojdeš s úsměvem a se zbraní.
    - Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem.
    ... A nakonec ten, pro koho jsi byl ochotný schytat kulku, bude držet zbraň.

3 bany máš ode mě, 4 je od woozieho, protože přišel na hlášení dříve.. Tvé toxické, arogantní a urážlivé chování tu je nepotřebné. Jen se připojíš, nadáváš a urážíš. Tvá existence na serveru je tedy zbytečná. Možná bych byl pro, aby si za půl roku, pokud požádáš, dostal UB. Potom můžeš ukázat, že chceš hrát a ne urážet a nadávat.
    Čau.
    -->ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ<--

̶N̶I̶K̶O̶L̶E̶T̶A̶
    ̶H̶o̶n̶e̶y̶ ̶c̶o̶c̶a̶i̶n̶e̶

Server admin Avatar uživatele Troy
    Datum registrace
    Apr 2019
    Umístění
    in LXST CXNTURY

čau, nechat permu, nech si o polroka poziada o UB. Potom uvidíme ci sa za tu dobu stihol vyliecit.

Nováček
    Datum registrace
    Mar 2024

Jasně že chci hrát, ale hold Zoyer, sef, woozie hodně cíleně přehlížejí medmedovu, nsoovu provokaci a nadávky na serveru na mou stranu. Poté zabanujou jenom mě, jelikož mají tuto spodinu na steamu ve friend listu :)

Server admin Avatar uživatele Mlýn
    Datum registrace
    Jul 2016
    Umístění
    Al Wakrah, Qatar

*VIP*

Thumbs down Odpověď: Moneyak --> sef

Tiež som zakomplexovaný, hlasujem za permu˛

Btw. Viem, že nikdy neuznáš, že sa chováš jak blb. To sa robí ťažko, poznám to. Ale tak možno raz

Nováček
    Datum registrace
    Mar 2024

Mlýn bohužel vůbec do toho nevidíš do tohohle osobního sporu. Jen škoda že tito jmenovaní admini přehlížejí cíleně nadávky z druhé strany. Toť vše. Kotelnu jsem bral jako normálnější než gs, bohužel i tu jsou zaujatí admini na straně stálého návštěvníka pražských pridů nsaa.

Administrátor
    Server Admin
    Datum registrace
    Feb 2014

Ahoj, je mi to líto, ale po diskuzi s adminy jsme se rozhodli, dohodli k tomu, že ban zůstane a máš možnost zde požádat o UB za půl roku.
    Děkují za respektování a přejí hezký zbytek dne.
    - S úsměvem dojdeš daleko, ale ještě dál dojdeš s úsměvem a se zbraní.
    - Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem.
    ... A nakonec ten, pro koho jsi byl ochotný schytat kulku, bude držet zbraň.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Pravidla přispívání