Zobrazit výsledky od 1 do 4 z 4

Téma: Schovka na JB

Schovka na JB

Zdravím,

mám další návrh na vylepšení JB pro málo lidí. Šlo by nastavit mód Schovka, aby nebyl potřeba minimální počet CTček? Teď je to nastaveno pro min. 4 CT, což se už nikdy asi nepodaří, a myslím si, že by to mohla být sranda např. v 5ti lidech a 1 CT by byl seeker.

Díky,

Tegez

Server admin Avatar uživatele Kaco
    Datum registrace
    Mar 2018
    Umístění
    Jailbreak

Odpověď: Schovka na JB

Pokiaľ viem, ty ako Simon môžeš zahájiť hru schovky ak je výrazne nižší počet hráčov. Len to musíš samozrejme dopredu oznámiť, vysvetliť a stanoviť nejaké pravidlá (napr. že ty ako Simon budeš mať len 3 minúty na hľadanie). Rovnaký pricíp ako keď si Simon vymyslí svoju vlastnú atrakciu.
    Pozor na neschopných, sú schopní všetkého.

𝕂𝕒𝕔𝕠 ﺕ

steamcommunity.com/id/chemisterko

Aha, já jsem zapomněl, že vlastně Simon ani nemusí používat mód Přestřelka a stačí když řekne: "Teď běžte všichni do zbrojky a koho uvidím, tak ho zabiju." Jako lol, tam jde o funkci toho módu, jakože při Schovce vězni nemůžou použít zbraň. Takže, když dám schovku jako atrakci a někoho najdu, tak co mu brání prostě vytáhnout zbraň a zabít mě?

Server admin Avatar uživatele Kaco
    Datum registrace
    Mar 2018
    Umístění
    Jailbreak

Citovat Původně založeno Tegez Zobrazit příspěvky
    Aha, já jsem zapomněl, že vlastně Simon ani nemusí používat mód Přestřelka a stačí když řekne: "Teď běžte všichni do zbrojky a koho uvidím, tak ho zabiju."
    Keď som býval sám u CT a T robili neustále vzbury tak áno, aj toto som praktikoval.

Tvoj "problém" ktorý spočíva v tom, že by si chcel upraviť samotný plugin toho módu aby to bolo "oficiálne" mi príde tak trochu zbytočný a z Kotlovej strany aj nereálny. Túto vec riešil jeden hráč 5 rokov dozadu TU. Vo výsledku to dopadlo rovnako ako som ti to napísal vyššie a od tej doby sa nič nemenilo. Je tam spomenuté, že je to trocha neštastnejšie riešenie ale na druhú stranu, T majú možnosť si vziať zbraň a brániť sa (čili by to bolo pre niektorých aj zábavnejšie). Takže k tvojej otázke "co mu brání prostě vytáhnout zbraň a zabít mě?" je odpoveď nič. Buď si dáš/dáte na to pozor ak tu schovku chceš dať alebo ju nedáš.
    Naposledy upraveno Kaco; Včera v 23:43.
    Pozor na neschopných, sú schopní všetkého.

𝕂𝕒𝕔𝕠 ﺕ

steamcommunity.com/id/chemisterko

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (2 members and 2 guests)

1. Ejo,
  2. Tegez

Pravidla přispívání