Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 23

Téma: Vazulik

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2025

Vazulik

Vypis z konzole:

[AMXBANS] ================================================
    [AMXBANS] Zabanovan adminem |^Pelargos^|
    [AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
    [AMXBANS] Duvod: 'Aimbot'
    [AMXBANS] Delka: 'permanentne'
    [AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:0:40525625'
    [AMXBANS] Tvoje IP: '46.34.231.152'
    [AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
    [AMXBANS] ================================================
    'Vazulik' byl PERMANENTNE zabanovan.
    Duvod: 'Aimbot'
    By admin |^Pelargos^|

Poznamka:

Nazdar, po dlhom case som začal hrať csko, pripojil som sa na D2 a hral som tam cca okolo 1 hodiny a zrazu bum z ničoho nič ban za údajné AB. Na jednej strane ste mi polychotili, že ako dobre mi to ide no na druej strane čooo ??? Žiadne cheaty nepoužívam a ani som nepoužil, určite som jednoducho musel cheatovat na steame lebo ved na nonsteme cheaty nejdu.

Žiadam o prešetrenie žiadne cheaty som nepoužil a za tým si stojím, mám nahratých na cs 1.6 na steame cca 800 hodín tak jednoducho to je málo hodín tak určite musím cheatovať.
    Poprosím o unban vďaka.
    Naposledy upraveno Vazulik; 30-11-25 v 20:42. Důvod: doplnenie info

Odpověď: Vazulik

Spešl hráč Avatar uživatele slavoO
    Datum registrace
    Jun 2021

*VIP*

Ahoj,

dokládám dvě nahrávky
    posuďte sami -> https://www.uschovna.cz/zasilka/TREPGMAY78MAY5TJ-5KJ/

Administrátor
    Server Admin
    Náborář
    Datum registrace
    Feb 2014

Hodně zle nastavený aimbot.
    - S úsměvem dojdeš daleko, ale ještě dál dojdeš s úsměvem a se zbraní.
    - Namířenou pistolí a laskavým slovem dosáhnete mnohem víc než jen laskavým slovem.
    ... A nakonec ten, pro koho jsi byl ochotný schytat kulku, bude držet zbraň.

Server admin
    Datum registrace
    Feb 2019

Časovať to netreba; každá situácia aimbot.

uz jsem dlouho nevidel Ab mirit na mrtvoly spoluhracu :D
    -->ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ<--

̶N̶I̶K̶O̶L̶E̶T̶A̶
    ̶H̶o̶n̶e̶y̶ ̶c̶o̶c̶a̶i̶n̶e̶

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2025

Neviem kde tam vidíte aimbot, akože tá hra by sa nedala zahrať takto bez neho? Neviem načo by som si potreboval prilepšovať aimbotom pri 800 hodinách a ešte na steame ale budiš.

Začal som hrať csko po nielkoľko ročnej prestávke a ešte nemám vymakanú citlivosť v hre resp. nastavenie myši a v csku, ešte to nemám v ruke.
    Keď som hral na longu tak som jednoducho vedel že tam budú CT veď to rushujú každé kolo. A vždy tam boli viacerý hráči a na relatívne krátku vzdialenosť, tak som jednoducho fulloutoval a keď som zabil jedného tak som trhol po druhom hráčovi a fulloutoval doňho.
    A v katakombách neviem čo ako tam so ani nejaké killy nedával jedine, že som tam viac krát strieľal po vlastných, keďže na mojom monitore nevido veľmi v tme, resp. nemám ešte doladený brightness a gamu keďže len nedávno som sa znova pustil do cska tak som vačšinou po flashi začal strieľať po vlastnom lebo som si myslel že je to neprijateľ.

Tie 3 dema zobrazujú viacmenej tie isté situácie a tuším len 3 kolá alebo tak a je to celkovo veľmi krátke. A ja tam ani lockovanie na hlavu a nejakú presnosť nevidím, čo by sa nedala normálne nahrať rukou. Ibaže sa mi hýbal crosshair pri strelbe ale všetky pohyby sú spôsobné myšou pohybom ruky, nie je tam žiaden skript ani hack ani cheat ani nič iné, jednoducho len moja myš a nastavená citlivosť myši.

Akože dať steamakovi ban po cca 3 kolách a pár minút za AB pri takejto krátkej hre a je celkom odvaha a za takýto gamplay.
    A to nehovorím že som ešte v minulosti adminoval na inom portále cca 1rok a sám som banoval cheaterov a myslím že niečo viem o cheatoch z pohľadu admina.
    Jednoducho necheatoval som, nie som ani odkázaný na to aby som cheatoval, mám už niečo nahraté na csku. A ani tam nie sú nejaké fragy čo by sa nedali zahrať rukou...
    Možno by bolo dobré pozrieť si video z HLTV a pozrieť si celý môj gameplay keď už sú na videu len 3 moje kolá.

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2025

Ja tam strelbu po nejakých mrtvolách nevidím, v katakombách je tma a bol som tam flashnutý viac krát tak som nevedel rozoznať, že či to je neprijateľ tak som po ňom strieľal

Spešl hráč Avatar uživatele slavoO
    Datum registrace
    Jun 2021

*VIP*

Za mě jednoznačné, nemluvě o tom, že jsi včera dostal permicu na druhém portálu se stejným odůvodněním

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2025

To s tým banom včera je pravda, dostal som ho ale stále hovorím že som tu ani tam necheatoval, tam je to v riešení - ešte sa čaká na posúdenie cheathunter teamom.

Škoda, že nemám nejaké video z hry kde by som dokázal že nič nemám, bohužiaľ pri csku sa mi automaticky nezapína nvidia experience kde by som vedel uložiť posledných 10 minút hry v slučke.
    Cs "record" gamplay nie je veľmi citlivý a jednoducho niekedy tie pohyby na deme vyzerajú trhano no v skutočnosti sú plynulé na mojej obrazovke, resp. na inom externeom nahrávacom softvéri, viem o čom hovorím.
    Stále tvrdím že ten aim pri strelbe je spôsobený mojov rukou, mojim trasom ruky pri hre, krorý je len zosilnení citlivosťou myši, nie žiadnym cheatom.

To by som musel byť úplný mentál, že by som cheatoval aj na druhom portály na ktorom som zhodom okolností adminoval asi rok (GS).
    A ešte aj tu a ešte aj na steame.
    A ešte na oboch portáloch žiadam aj unban a venujem tomu svoj čas.

Skúsim či na HLTV nieje viac mojeho gamplayu skúsim ho nájsť, ak teda existuje.
    Naposledy upraveno Vazulik; 30-11-25 v 23:11.

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2025

Demá z HLTV sú tu: http://hltv.csko.cz/?port=27049

---------------------------------------------- 30. 11.
    27049-2511301805-de_dust2.zip
    27049-2511301705-de_dust2.zip

27049-2511301705-de_dust2.zip :
    Hrajem od 49:55 az po koniec dema - to je cca 11 minút, skóre tam mám 11:3 - niečo je aj za plant

27049-2511301805-de_dust2.zip
    Od 00:30 až po 13:50 - tu hrám cca tých 13 minút

Ako môžete vidieť stále hrám tým istým štýlom cca 25 minút, nič sa nemení.

Okrem toho druhého videa v katakombách (tma) kde som bol viac krát flashnuty, tak kopu krát sú v zábere aj vlastný aj mrtvoly na zemy a nestrieľa mi to po nich
    Keď si pozriete aj tieto videa z HLTV, tak uvidíte že takto hrám celú hru, hlavne pri mojej streľbe uvidíte že mám tam aj mierny tras resp repektive rozptyl je to spôsobené jednoducho mojou rukou a tým že mám väčšiu citlivosť myši a nie som na to jednoducho zvyknutý na také citlivosti.
    Môžete vidieť aj z iných záberov, že AB jednoducho nemám, takto sa AB nespráva sú tam viaceré situácie napríklad, keď som na krabiciach na Bčku a prechádzam cez dieru smerom na CT spawn a pod krabicami je typek, vidno že je to všetko pohyb myši.
    Taktiež keď som na Ačku a idem z krátkej a CT je plante ja sa najprv pozerám doľava no on je v pravo, tušim že on začne strieľať prvý ja len reflexívne pohnem z myšou jeho smerom a streiľam a strely úplne mimo neho doprava, následne to korigujem naňho...

Keď si pozriete môj gameplay uvidíte že hrám stále takým istým štýlom každé kolo a uvidíte z viacerých sitácií, že to AB to nie.
    V prípade potreby vyčasujem.

sa čudujem že ban nepadol po prvom kole na mide... ab

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2025

Ja som na servery D2 hral 25 a nie 5minút. Dobre 5minút hry sme si všetci pozreli zostáva ďalších 20 ktoré su na HLTV - písal som vyššie.
    Tam som mal lepšie skóre, teda malo by tam byť "viac aimbotu".

Citovat Původně založeno Bager258 Zobrazit příspěvky
    sa čudujem že ban nepadol po prvom kole na mide... ab
    Posudzovať steam hráča s 800h podľa jedného kola na mide a pri takejto hre, nechcem byť uštipačný, ale napísal by som niečo o počte topikov v unban sekcií.
    Ja som svoje vysvetlil.

Server admin Avatar uživatele Mlýn
    Datum registrace
    Jul 2016
    Umístění
    Al Wakrah, Qatar

*VIP*

ja mam skoro 5800 hodin a niesom ani zďaleka tak dobrý, ako ty. Názor?

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2025

Neviem či to bolo myslené nejak ironicky ale ja sa za nejakého super hráča nepovažujem. Keď som to hrával častejšie, tak som bol na inom portáli možno v prvých stovkách v ranku na servery. A to nehrám ani som nehral csko nejak súťažne a vždy bolo kopu hráčov aj adminov, ktorí v ranku boli lepšie ako ja a aj mali lepší K/D.

Ale ja zasa mám aj dosť nahraté na nonsteme, určite aspoň toľko čo na steame ak nie viac, čiže spolu to môžu byť kľudne pár tisíc hodín.
    CSko bola asi taká prvá strieľačka, ktorú som hral, ešte na ZŠ, a hrával som skôr strieľačky zo žánrov.

To by som musel vidieť tvoj gameplay, že by som vedel posúdiť.
    Naposledy upraveno Vazulik; 02-12-25 v 23:12. Důvod: doplnene

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)

1. Vazulik

Pravidla přispívání