Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazit výsledky od 16 do 23 z 23

Téma: Vazulik

Odpověď: Vazulik

Citovat Původně založeno Vazulik Zobrazit příspěvky
    Ja som na servery D2 hral 25 a nie 5minút. Dobre 5minút hry sme si všetci pozreli zostáva ďalších 20 ktoré su na HLTV - písal som vyššie.
    Tam som mal lepšie skóre, teda malo by tam byť "viac aimbotu".

Posudzovať steam hráča s 800h podľa jedného kola na mide a pri takejto hre, nechcem byť uštipačný, ale napísal by som niečo o počte topikov v unban sekcií.
    Ja som svoje vysvetlil.
    800h na steame som mal nahrané v 7-mom ročníku na ZŠ, obhajuješ tu niečo čo je úplne irelevantné. Nám je jedno či si bol zapatý 5min z 25min ktoré si hral, stačí aj 30 sekúnd ABčka a máš ban. Chcel by som vidieť ako rukou spravíš to čo je vidno na deme, že tii cross lieta z hlavy na hlavu a nie len enemy ale aj tvojim mŕtvym spoluhráčom... 5 adminov sa tu zhodlo na AB o čom sa bavíme?

Server admin Avatar uživatele Troy
    Datum registrace
    Apr 2019
    Umístění
    in LXST CXNTURY

neboj sa nikto nemá horší gameplay ako je Mlýn určite si lepší, každopádne máš zapnuté sry a čau.

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2025

Len okrajovo, písal som o hodinách na steame ale to nechajme bokom.

K tomu, čo si písal: „stačí 30 sekúnd ABčka“ - práve preto nerozumiem, prečo sa rieši len 5-minútový zostrih, keďže v specte ste boli podstatne dlhšie.
    Ešte pred zmenou mapy sa Slavo hodil do spectu (z HLTV) takže som Vám bol zjavne podozrivý aj predtým.

Aimbot sa nezapína keď ide niekto do spektu, ani keď niekto napíše do konzoly record, takže Vám muselo byť niečo podozrivé ešte pred zmenou mapy (moje skóre 11:3) , išlo o to aby ste videli môj štýl hry.

Re: Vazulik

Zdravím,

nejsem si jistý, zda to je nejhůře nastavený aimbot, který sem viděl a nebo nejhorší no-recoil. Či snad dokonce kombinace obojího.
    Popřeji ti štěstí v žádosti u konkurenčního portálu, tam si měl zaplé to samé. Použij své kontakty z předchozíhu působení, třeba ještě budou nějací známí. Případně si u nich vždy můžeš ten unban zakoupit.
    Kotelna: LINK
    Konkurence: LINK

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2025

To zbytočné podpichovanie si si mohol odpustiť.
    S rozhodnutím nesúhlasím - nebolo ani hodnotené ani zhliadnuté HLTV video - môj dôkaz.

Z toho by bolo poznať, že ten "najhoršie nastavený aimbot" nieje vlastne ani aimbot ani norecoil ani nič iné, ale sú to len rýchle reakcie mojej ruky.
    Je tam kopu momentov, ktoré aimbot vyvracajú, a rozhodne mi crosshair neskáče medzi hráčmi. Je tam viacej situácií, keď je viac nepriateľov aj spoluhráčov v zábere a stále strieľam aj mierim len po jednom. A nikde ani nevidím že by sa ten "aimbot" na niekoho lockoval alebo preskakoval medzi hráčmi, jednoducho strieľam, korigujem recoil a snažím sa na neho mieriť.

Je tam veľa sitúacií kde sa dá spoznať že nejde o AB a tie reakcie aj streľba je ľudská - situácie keď strieľam cez smoke, situácie keď sa nepriateľ vystrkuje a zasa zalieza za stenu a ja pri tom strieľam, atď...

Video z HLTV som dal aj na youtube: VIDEO YOUTUBE

Server admin Avatar uživatele Mlýn
    Datum registrace
    Jul 2016
    Umístění
    Al Wakrah, Qatar

*VIP*

Jutup video si pozriem na pauze, nech je sranda
    (Cheaty tam sú inak)

Oka, keď mi vysvetlíš, prečo si 2:20 na shorte strieľal do mŕtvol a 6:10 kill, tak budem pre ub
    Naposledy upraveno Mlýn; Včera v 13:25.

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2025

Na 2:20 strieľam po stojacom hráčovi a keďže fulloutujem tak to ťahám dole.
    Na 6:10 sa dá vidieť že po vystrieľaní prvých pár strelách zastavujem paľbu a a už nestrieľam, vyzerá to že on ide z môjho pohľadu do prava tak rýchlo presúvam myšku jeho smerom doprava bez streľby, on potom zmení smer a ide doľava a potom začínam po ňom fulloutovať a zasa ťahám myšku dole.

Takisto 6:26 strieľam po jednom a zabijem ho a ešte po tom čo som ho zabil stále strieľam a vybehuj ďalší hrác do midu počas toho ako strieľam a video až do 6:50 kde je aj smoke.

Tak isto 8:30 strieľam len po jednom aj keď su 2ja a jeden už zomiera a druhý príde na záberu počas strelby.
    A tá moja slavna situácia 9:45 veď keď 2. krát peakujem mid tak vidím že preskakuje tú prekážku a len už na neho predmierujem a zabijam ho. A toho ďalšieho už sa snažím namieriť ale úplne misujem.
    Naposledy upraveno Vazulik; Včera v 19:18.

Ja by som len chcel vidieť ako toto spravíš rukou :D je to až na smiech že sa snažíš obhájiť niečo takéto... 2:20 ťaháš myš dole? pusti si to spomalene stačí 0.5x a pekne vidíš ako ti to skočí hore dole... My tu nie sme dementi tak nechápem o čo sa tu snažíš.
    To isté 6:10 - chceš mi povedať že ty tak posúvaš rukou hore dole, že raz trafíš pol metra do zeme pred hráča a potom doňho, konkrétne sa to tam opakuje 3x ten pohyb hore dole...
    9:45 ani netreba komentovať...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)

Pravidla přispívání