Zobrazit výsledky od 1 do 4 z 4

Téma: shan --> Seeya

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2016

shan --> Seeya

Vypis z konzole:

[AMXBANS] ================================================
    [AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 300978)
    [AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
    [AMXBANS] autoid: neni
    [AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
    [AMXBANS] Zabanovany nick(1): < shan >
    [AMXBANS] Tvuj nick: shan
    [AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_1:1:2689389
    [AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_1:1:2689389
    [AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 193.34.237.10
    [AMXBANS] Tvoje IP adresa: 193.34.237.10
    [AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
    [AMXBANS] Ban dal admin: < Seeya >
    [AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only
    [AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
    [AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
    [AMXBANS] ================================================
    Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
    Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.

Poznamka:

zdravicko, dostal jsem ban za wallhack, necheatoval jsem a rad bych tedy pozadal o unban, je nejaky zpusob jak to mohu dokazat? Diky, shan.

Re: shan --> Seeya

Zdravím,

máme tu Vánoce, tak by se dalo nabídnout zkrácení banu o ne jeden, ale dva měsíce, v případě přiznání.
    Pokud budeš trvat na mém omylu, tak už bude na adminech, jak rozhodnou, po shlédnutí důkazů.

Pěkný zbytek večera.

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2016

Odpověď: Re: shan --> Seeya

Přiznání? :D

Člověk si koupí VIP, po letech si chce dobře zahrát a dostane ban za wallhack. Jak už jsem jednou zmiňoval, WH ani nic jiného jsem nepoužíval a rád to jakkoli dokážu. :)

Pěkný zbytek večera i tobě :)

Re: shan --> Seeya

Zdravím,

chtěl jsem ti jen nabídnout tu možnost. Mimochodem, jak jsi provokačne psal: "ja klidne zapnu na steamu", když tě osočovali z cheatování, můžeme tedy brát, že steam CS už máš. Možnost pro unban, kdy by sis pořídil originál hru na steamu, se tě tedy netýká ?

Styl hry, kdy chodíš na jistoty, nic tě nepřekvapí. Jak je čisto běžíš si bez starosti, nic nekoukáš. V momentu, kdy je někde enemy, ihned reakce ať už předmíření/přestřel/kontrolování přes stěnu/walk/čupnutí si. Odhaduju nějakou formu ESP, nejspíše neustále zapnutý wallhack. S tím, jak často se ti daří granáty omylem odrazit od zdi/bedny přímo u tvé postavy, bych hádal transparentní textury. A nebo jsi zvyklý na styl házení z jiné hry.

LINK - HLTV (snad jsem dal správné)
    LINK - Krátký sestřih, kdo chce dojem z celé hry, může zkusit hltv. (přibližně od 15min dál)
    00:00 - 00:08 - no comment
    00:08 - 00:46 - reakce na hráče za bednou, ten se nehýbe, tak divadélko kolem, poté co začne hrát ho zabiješ (zdá se ok, i když není), pak jdeš na CT spawn a zjeví se ti enemy za stěnou tak hned reakce na něj
    00:46 - 00:58 - checkování enemy na B plantu přes zeď, druhý flash, proč pokud o něm nevíš, pak sundáš enemy do zad (ok) a opět na plant předmířený přímo na enemy
    00:58 - 01:05 - no comment
    01:05 - 01:40 - celou dobu kontrolování enemy přes bednu, tvoji ti to trochu kazí HEčkem, což tě nepotěší, kill prvního enemy (ok), hned ukrytí před druhým, kontrolování přes stěnu a peak s předmířením (může být ok, ale není)
    01:40 - 01:55 - kontrolování enemy před zeď, okamžitá reakce, když se enemy otočí + nějaké to divadélko kolem
    01:55 - 02:08 - no comment
    02:08 - 02:33 - no comment
    02:33 - 02:43 - no comment

Tolik asi ode mne. Teď je to na ostatních adminech.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (6 members and 6 guests)

1. peapak,
  2. RenTGen

Pravidla přispívání