Zobrazit výsledky od 1 do 8 z 8

Téma: shan --> Seeya

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2016

shan --> Seeya

Vypis z konzole:

[AMXBANS] ================================================
    [AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 300978)
    [AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
    [AMXBANS] autoid: neni
    [AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
    [AMXBANS] Zabanovany nick(1): < shan >
    [AMXBANS] Tvuj nick: shan
    [AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_1:1:2689389
    [AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_1:1:2689389
    [AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 193.34.237.10
    [AMXBANS] Tvoje IP adresa: 193.34.237.10
    [AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
    [AMXBANS] Ban dal admin: < Seeya >
    [AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only
    [AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
    [AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
    [AMXBANS] ================================================
    Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
    Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.

Poznamka:

zdravicko, dostal jsem ban za wallhack, necheatoval jsem a rad bych tedy pozadal o unban, je nejaky zpusob jak to mohu dokazat? Diky, shan.

Re: shan --> Seeya

Zdravím,

máme tu Vánoce, tak by se dalo nabídnout zkrácení banu o ne jeden, ale dva měsíce, v případě přiznání.
    Pokud budeš trvat na mém omylu, tak už bude na adminech, jak rozhodnou, po shlédnutí důkazů.

Pěkný zbytek večera.

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2016

Odpověď: Re: shan --> Seeya

Přiznání? :D

Člověk si koupí VIP, po letech si chce dobře zahrát a dostane ban za wallhack. Jak už jsem jednou zmiňoval, WH ani nic jiného jsem nepoužíval a rád to jakkoli dokážu. :)

Pěkný zbytek večera i tobě :)

Re: shan --> Seeya

Zdravím,

chtěl jsem ti jen nabídnout tu možnost. Mimochodem, jak jsi provokačne psal: "ja klidne zapnu na steamu", když tě osočovali z cheatování, můžeme tedy brát, že steam CS už máš. Možnost pro unban, kdy by sis pořídil originál hru na steamu, se tě tedy netýká ?

Styl hry, kdy chodíš na jistoty, nic tě nepřekvapí. Jak je čisto běžíš si bez starosti, nic nekoukáš. V momentu, kdy je někde enemy, ihned reakce ať už předmíření/přestřel/kontrolování přes stěnu/walk/čupnutí si. Odhaduju nějakou formu ESP, nejspíše neustále zapnutý wallhack. S tím, jak často se ti daří granáty omylem odrazit od zdi/bedny přímo u tvé postavy, bych hádal transparentní textury. A nebo jsi zvyklý na styl házení z jiné hry.

LINK - HLTV (snad jsem dal správné)
    LINK - Krátký sestřih, kdo chce dojem z celé hry, může zkusit hltv. (přibližně od 15min dál)
    00:00 - 00:08 - no comment
    00:08 - 00:46 - reakce na hráče za bednou, ten se nehýbe, tak divadélko kolem, poté co začne hrát ho zabiješ (zdá se ok, i když není), pak jdeš na CT spawn a zjeví se ti enemy za stěnou tak hned reakce na něj
    00:46 - 00:58 - checkování enemy na B plantu přes zeď, druhý flash, proč pokud o něm nevíš, pak sundáš enemy do zad (ok) a opět na plant předmířený přímo na enemy
    00:58 - 01:05 - no comment
    01:05 - 01:40 - celou dobu kontrolování enemy přes bednu, tvoji ti to trochu kazí HEčkem, což tě nepotěší, kill prvního enemy (ok), hned ukrytí před druhým, kontrolování přes stěnu a peak s předmířením (může být ok, ale není)
    01:40 - 01:55 - kontrolování enemy před zeď, okamžitá reakce, když se enemy otočí + nějaké to divadélko kolem
    01:55 - 02:08 - no comment
    02:08 - 02:33 - no comment
    02:33 - 02:43 - no comment

Tolik asi ode mne. Teď je to na ostatních adminech.

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2016

Odpověď: shan --> Seeya

Ahoj,

jen abych to uvedl na pravou míru, já provokativně reagoval na to (ted necituju presne) "dalsi ns zapnuty", šlo mi o to, že bych si csko klidně na steamu koupil a ukázal tím že nebudu cheatovat a riskovat tím vac ban na svůj účet, hru na steamu nevlastnim. :D

Až dojdu domů tak se na demo i úryvky podívám a zkusím se nějak obhájit, ještě k těm granátům, jop, druhá dedukce je správná, posledních dejme tomu 8 let jsem hrál csgo, když přišla cs2 tak jsem se rozhodl že už mi hra nedává smysl, chvíli jsem hrál Valorant... Kupodivu spray patterny mi v ruce nějakým zázrakem trochu zůstaly :D

Jen ještě jedna otázka, jak si můžu přehrát demo?
    Díky za odpověď a hezký zbytek dne, Shan

Server admin Avatar uživatele Mlýn
    Datum registrace
    Jul 2016
    Umístění
    Al Wakrah, Qatar

*VIP*

Ahoj, tu je návod na prehratie dema

https://csko.cz/articles/read/64

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2016

Super, díky moc :)

Nováček
    Datum registrace
    Nov 2016

Odpověď: Re: shan --> Seeya

Tak jo, jsem doma, zkouknul jsem několikrát ten sestřih :)

první úsek, ten kill ve smoku, nahitoval jsem ho a věděl jsem že bude stačit 1 hit, počítal jsem že po smoku poběží směrem ke katům, zkusil jsem tam párkrát střelit, vyšlo :D
    druhý úsek, tady moc nechápu, asi chápu co myslíš, čekám že vyjde za bednou a předmířím si tam, v realitě jsem ale spíš checkoval mid dveře nebo tak něco, o tom týpkovi jsem nevěděl a absolutně jsem ho tam nečekal, pak jsem ho peeknul v dobrym uhlu kdy me neni skoro videt a zabil jsem ho
    třetí úsek, flashe házím protože entrujeme site, netuším kde jsou a každý flash se může hodit (ten hozený co flashne spíš mě a zdrží mě teda moc ne zrovna :D), k čemu jinýmu by pak byli :D, pre-aim na pozici mi přijde logický, sám ji dost hraju a slyšel jsem střelbu, nedávalo moc smysl aby byl někde jinde
    4. úsek, tak to bacha, tenhle týpek pokud se nepletu tak mě tam přesně takhle minulý kolo zabil, čekal jsem ho na stejný pozici, lehce vytržený z kontextu hry
    5. úsek - Spíš čekám kdyby pushnuli smoke, po tom hečku jsem hádám čekal jestli někdo nepeekne long nebo někde, nepamatuju si tohle kolo, máš pravdu že tam mám šílený štěstí že se rozhodnu hrát za bednou a schovám se za bednu přesně ve správnej okamžik, to vypadá divně... ten pre-aim mi ale zase nepřijde nikterak zvláštní
    6. úsek - tenhle spot mě naučil dr.eems, pořád mě z něj zabíjí :D
    7. úsek - tady nevidím nic divnýho, peek, granát silene mimo, pre-aim do rohu, smrt :D
    8. úsek - tyjo nakonec jsem ho zabil, mozna kdyby se hnul z mista...
    9. úsek - checknul jsem jen narychlo i B, očividně jsem ho tam moc nečekal :D

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 19 users browsing this thread. (9 members and 10 guests)

1. asadsadas,
  2. Kaco,
  3. mnohojmenny,
  4. peapak,
  5. piju_RUM,
  6. RenTGen

Pravidla přispívání