Nováček
iampetrstanisevsky's Avatar Členem od
Mar 2022
Umístění:Krňov![]()
Nováček
iampetrstanisevsky's Avatar Členem od
Mar 2022
Umístění:Krňov![]()
Petulee a Kotelňácipodpovrchem
A nezapomeňme na Yuriho, Kejtynku (zlý jste na ní), Janku, Steu, Natálku a Nikol.(sad_grill).
medvidekteddy:To ne já, to můj bratr.
Discord=csko.cz
https://www.youtube.com/watch?v=LLsF...ature=youtu.be
![]()
A nezapomeňme na Yuriho, Kejtynku (zlý jste na ní), Janku, Steu, Natálku a Nikol.(sad_grill).
Discord=csko.cz
![]()
Discord=csko.cz
![]()
Logo ČT24
Logo ČT sport
Logo ČT :D
Logo ČT art
Logo iVysílání doporučuje
Včera 06:00 12:00 TEĎ 16:00 20:00 24:00
Zítra
Ráno od 06:00 na ČT1
06:00
Zajímavosti z regionů
Události a informace z kraje, v němž žijete
25 minut P ST AD HD
REGIONÁLNÍ VYSÍLÁNÍ - BRNO
Zajímavosti z regionů
25 minut P ST HD
REGIONÁLNÍ VYSÍLÁNÍ - OSTRAVA
Zajímavosti z regionů
25 minut P ST HD
06:25
Katy a já (9/10)
Mámin rytíř
Paul a jeho terapeutický pejsek Katy jsou vždy připraveni pomoci v těžké životní situaci. Německý seriál (2019). Hrají
89 minut ST HD
07:55
Květomluva
Populární písně o slunečnici, růžích, pampeliškách, heřmánku, fialkách a jiných květinách (1973). Účinkují
18 minut čb 4:3
ČT nemá práva pro internet
08:15
Buchty po ránu
Josef Maršálek společně s Terezou Bebarovou pečou známé i méně známé sladké i slané dobroty. S humorem a lehkostí odtajní triky, jak vykouzlit to nejlepší. Režie
27 minut P ST AD HD
08:45
Polopatě
Moderní hobby magazín Filipa Čapky. Užitečné informace o zahradách, bydlení a stavebních úpravách všeho druhu. Nejnovější trendy pro vaši inspiraci
50 minut P ST HD
09:40
Kalendárium
Zajímavá výročí týdne uvádí Saskia Burešová
14 minut P ST HD
09:55
Toulavá kamera
Mozaika z regionů
30 minut P ST HD
10:25
Objektiv
Magazín zahraničních zajímavostí
29 minut P ST HD
10:55
Hříchy pro pátera Knoxe (10/10)
Třetí vrchol trojúhelníku
Obětí vraždy se tentokrát stal pochybný spisovatel... Závěrečný díl cyklu detektivních příběhů s hádankou (1992). Hrají
63 minut ST AD 4:3
ČT nemá práva pro internet
Nominace na výroční ceny Český lev
Nejlepší dokumentární film
2 minuty HD
Ráno od 06:00 na ČT2
Dějiny chirurgie: Tajemství lidského těla (2/2)
Po většinu historie byl vnitřek lidského těla neznámý. Cesta za jeho poznáním vedla mnohdy na hraně zákona a doslova přes mrtvoly. Druhá, závěrečná část německo-amerického dokumentu
46 minut P ST )D( HD
06:45
Tragédie raketoplánu Columbia (1/3)
Zatímco NASA připravuje raketoplán Columbia na jeho 28. misi, mezi astronauty a jejich rodinami narůstají vzrušení a obavy, které narůstají při odpočítávání času do startu. Dokumentární cyklus BBC
59 minut ST )D( ]D[ HD
07:45
Tajné zbraně 2. světové války
Letadla
Potřeba je matkou nápadů a technologie jsou nástrojem, který může vyhrát válku. Zabývají se řešením konkrétního problému. Touha po vítězství na bojištích vedla k závodům ve zbrojení, jaké lidstvo nikdy předtím nezažilo. Německý dokumentární cyklus
50 minut ST )D( ]D[ HD
Dostupné do 22. 3. 07:48
08:40
Československý filmový týdeník 1976 (1608/2379)
jak byl promítán v kinech právě před padesáti lety
13 minut P ST HD 4:3
08:55
Hledání ztraceného času
Minuty republiky (3)
Třetí díl událostí z Československé republiky (2009). Připravili
18 minut ST 4:3
09:15
Historie.cs
Historie klimatické změny
Jaké má současná věda nástroje, které ji umožňují zkoumat klima? A jak se znalost o proměně klimatu i počasí otiskla do lidské historie? Diskutuje P. Čech se svými hosty
52 minut P ST HD
10:10
Tajná nacistická věda (7/8)
Příroda pod kontrolou
V roce 1941 se na bavorském venkově, necelých 20 kilometrů za Mnichovem, nacházelo prosperující hospodářství. Zdejší úrodná půda a skleníky vzkvétaly rozmanitým rostlinným životem, se kterým ostře kontrastovali zemědělští dělníci. Kanadský dokumentární cyklus
46 minut ST HD
Dostupné do 15. 3. 10:10
10:55
Alexander von Humboldt, vynálezce přírody
Na přelomu 18. s 19. století podnikl do té doby nevídanou objevitelskou cestu do Jižní Ameriky. Jeho myšlenky a poznatky se staly inspirací Charlesi Darwinovi a dalším přírodovědcům. Německý životopisný dokument
44 minut P ST )D( ]D[ HD
11:40
Nedej se
Stavby ve stínu Dukovan
Blok občanské a ekologické publicistiky
18 minut P ST HD
Ráno od 06:00 na ČT24
Zprávy
11 minut P ST HD
06:10
Studio ČT24
Aktuální rozhovory na aktuální témata v ČR i ve světě
48 minut P ST HD
07:00
Zprávy
5 minut P ST HD
07:05
Regiony ČT24
Pořad, zaměřený na důležité a zajímavé dění ve všech regionech ČR. Pořad se věnuje tématům společným pro více regionů, kde existují různé způsoby řešení určitého problému, více názorů a úhlů pohledu na dané téma. Chybět nebudou vstupy, Více
54 minut ST ZJ HD
08:00
Zprávy
31 minut P ST HD
08:31
Věda 24
Proč z přírody mizí ptáci
Čeští vědci zaznamenali blesky na Marsu
Jaká byla letošní zima
30 minut P ST HD
09:00
Zprávy
6 minut P ST HD
09:05
Týden v politice
Politika jiným úhlem pohledu - rozbory, analýzy, reportáže, rozhovory
27 minut ST HD
09:32
Týden v kultuře
Souhrn toho nejdůležitějšího, co se v uplynulém týdnu událo ve světě kultury
26 minut ST HD
10:00
Zprávy v 10
29 minut P ST HD
10:32
Archiv ČT24
Přináší střihové dokumenty k aktuálním i nadčasovým tématům. Vychází z Československých filmových týdeníků z let 1945-1989 a z archivu zpravodajství České televize
27 minut P ST HD
11:00
Zprávy
7 minut P ST HD
11:05
Hyde Park Civilizace
„Nevím, jak tomu jinak říkat než válka,“ říká o situaci na Blízkém východě Ben Hodges, americký generál ve výslužbě, který v letech 2014–2018 velel americkým jednotkám v Evropě a účastnil se válek v Iráku a Afghánistánu. A host Více
51 minut
![]()
Discord=csko.cz
![]()
Lorem Ipsum
"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."
"There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain..."
What is Lorem Ipsum?
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.
Why do we use it?
It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).
Where does it come from?
Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtable source. Lorem Ipsum comes from sections 1.10.32 and 1.10.33 of "de Finibus Bonorum et Malorum" (The Extremes of Good and Evil) by Cicero, written in 45 BC. This book is a treatise on the theory of ethics, very popular during the Renaissance. The first line of Lorem Ipsum, "Lorem ipsum dolor sit amet..", comes from a line in section 1.10.32.
The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from "de Finibus Bonorum et Malorum" by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.
Where can I get some?
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn't anything embarrassing hidden in the middle of text. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. It uses a dictionary of over 200 Latin words, combined with a handful of model sentence structures, to generate Lorem Ipsum which looks reasonable. The generated Lorem Ipsum is therefore always free from repetition, injected humour, or non-characteristic words etc.
Vedení České televize ani vedení zpravodajství ČT předem nevědělo o rozhodnutí Václava Moravce skončit, napsal Deníku N mluvčí televize Michal Pleskot. Budoucnost pořadu Otázky Václava Moravce bude ČT v dalších dnech řešit.
„O tomto rozhodnutí Václava Moravce, které respektujeme, nebylo vedení ČT a vedeni zpravodajství předem informováno. Situace kolem nedělního diskuzního pořadu se bude v dalších dnech řešit. V tento moment je předčasné cokoliv více komentovat,“ dodal Pleskot.
Aktualizováno: „Už nemohu garantovat nezávislost.“ Moravec se po debatě s Okamurou nečekaně rozloučil s Českou televizí
Následně reagoval na dotazy týkající se Moravcových slov – ten se rozloučil s tím, že už nemůže garantovat nezávislost redakční práce. Odkázal tím na nařízené pozvání Tomia Okamury (SPD) do jeho diskuze, jímž podle něj jeho nadřízení včetně vedení prolomili redakční nezávislost.
„Zásadně odmítáme tvrzení Václava Moravce, že v ČT není garantována nezávislost redakční práce. Na Václava Moravce v pozici moderátora hlavní politické diskuse ČT se vztahuje zcela standardní editoriální přístup – stejně jako na všechny ostatní moderátorky či moderátory dalších pořadů ČT,“ odpověděl mluvčí.
Moravec pozvání Okamury dlouhodobě odmítal.
![]()
![]()
Discord=csko.cz
![]()
Do číči je tu číča
![]()
Discord=csko.cz
![]()
Spoiler:
Naposledy upraveno Bastien; Včera v 11:41.
Discord=csko.cz
![]()
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)