Asi jo.
Přidaná mapa zm_arctic a zm_lost_place
Asi jo.
Přidaná mapa zm_arctic a zm_lost_place
co tak pridat xm8 za 10BD a M79 granatomet za 25BD? Ono to tam driv bylo
Granatomet nefunguje a xm8 v té době ještě nebyla. Ale přidat se dá. Teď tam tedy takhle není žádná vip výhoda, ale kdyby tam náhodou hrálo víc lidí, tak se něco přidá.
Naposledy upraveno Kotel; 12-03-26 v 11:40.
Ty vole, já myslel na Zombie Plague, aby si přidal možnost koupit minigun a bazuku bez VIP a ne aby si je odebral z Zombie Revolution :D
Teď padají z beden. Uvidí se, která varianta je zábavnější. Na revolution jsem ještě přidal armor.
Bezvaaaa
Davneji jsem videl na jednom serveru na YT videu alien mod a jeste tam byl nejakej armagedon ze polovina hracu je nemesis a polovina jsou vyvoleni bylo to takove vyvazene aby nemesis class nebyla zas tak silna a meli miniguny pak tam byl sniper vs zombie a tag mod...to je ze kdo je zombie po case zemre a zombie nahani lidi aby se promenili ze zombie na cloveka a lidi pred nima utikaji je to jako nahanecka a last byl remix mod tzv. kousek z kazdeho
Naposledy upraveno Koprakek; 13-03-26 v 06:08.
Alien mod by mohl byt na jb.
jj
Lidi se ptali na novej mod treba dej prestrelky se stitem a gunou nebo matrix mod
Naposledy upraveno Koprakek; 13-03-26 v 06:08.
Nejde, ale můžu to přidat.
Na zm XM8 Sharpshooter ale dříve byl, včetně granátometu. Furt je to jeden koncept apo-revo a druhý oldschool zm z let 2011, co je na plague. Na revo-apo bedny a 300 bodů s možností koupit více zbraní není vůbec od věci a zachovej to tak, zm plague více hard,což je dobře, ale chybí tam XM8 a grnd launcher pro ne-vip. Na Revo sedí kladivo, doublejump zdarma a padák. Na plague doublejump,potažmo možná i ten padák, jen s vip. Na revo-apo - kladivo, které doplňuje hp, max. 130 (možná až 200? hp), možnost koupit armor max 50 na revo, možná ani to. Naopak na plague je to nutnost, kor skrz brouky, jak dáš na revo/apo brouky, alespoň to kladivo s možností doplnit hp, hitem kladivem. Kladivo s doplněním hp kompenzuje svým způsobem armor, ale s broukama to bude hard, takže max 50 armor by taky nemusel být od věci. Skrz ten bind, to bývalo tuším bind "x" "vesthelm", nebo tak něco. Btw,na obou chybí zm - chemik, smoker, spitter, ale toho huntera tak max na revo/apo. Není to tak dlouho, co tam ještě bylo vše zmíněné, ale asi to dělalo bordel… snad se povedou zprovoznit.
E: ať rtv nezapočítává i boty...
Naposledy upraveno NigGaSiK; 13-03-26 v 19:31.
Co tak přidat mapy zm_brambor zm_labak a zm_anthrax? Za mě jsou malé a vhodné na začátek.
Super oldschool mapy, stopro přidat třeba- zm_anthrax, zm_blast, zm_labak, zm_kotelna_b2 i zm_brambor, nostalgie a super mapy "jako" dělané na zm plague
TOP!
Na malých mapách teď testuju automatické waypointy, protože jinak je musí někdo vždy udělat ručně a to zabírá dost času. Pokud je tedy nechce někdo dělat dobrovolně.
na zm rev omez frost zombie granat pls
je op a hrac jej hazel nonstop na me tim padem jsem logicky nemel sanci se branit
Naposledy upraveno T3RM1NAT0R; 14-03-26 v 23:22.
There are currently 99 users browsing this thread. (1 members and 98 guests)