Kotel nehnevaj sa, ale toto je uz naozaj moc. Proste chalan si zapol, su na to jasne dokazy + si precitajte co pise:
Proste chce sa to s WH naucit hrat, tak naschval mieril inam, normalny hrac bez WH ti nevycasuje sam seba, tento sa sam opytal, ze preco spravil to a to, len aby sa nejako ocistil lebo vtedy fakt sa snazil, aby to ako WH nevypadalo! Trochu sa nad tym zamyslite, pretoze toto je naozaj smiesne. Pripada mi, ze to je dalsia kopia nixqw, ktory vas tu bude tahat za nos a este sam sebe podmienky davat. Cisty hrac od vas NIKDY nebude chciet, aby ste mu dali unban na podmienku, aby tu mohol hrat.
Trochu ma zaraza, ze ten cheater je natolko tupy, ze si mysli, ze cim hlasnejsie a kvalitnejsie ma sluchatka, tym dalej na mape dopocuje. Zvuk sa prenasa len po urcitych oblastiach, sektoroch odkial pokial su pocut, toto by mu asi vince lepsie vysvetlil, ale rozhodne neplati, ze s lepsimi sluchatkami hrac pocuje od T spawnu az po CT spawn, to je hlupost, ktoru si nas noobcheater neuvedomuje.
Aby som mal ciste svedomie, porovnajte podla IP lokalitu elmawericka a nixqw, mozno to bude suhlasit, pripadne lokalita.
![]()