Ja som raz mal urobeny basebuilder tak ako zombie plague, normalne ze tma, baterky, nocne videnie, svetlice... ale uz nemam.
Hm taky se mi zamlouvá nápad s tmou. Na začátku prep timu by se spustila siréna a na konci prep timu by se pozvolna začalo stmívat, jako to bylo v Silent Hill (tady je zvuk té sirény :) http://www.youtube.com/watch?v=KoaDzf_LADY ). Ta tma by ještě dodala na atmosféře! :) Jinak s tím nočním viděním na 3 metry je to dobrý nápad, ale nevypadalo by to moc dobře. Spíš bych to udělal tak, že by měl na začátku kola každý jednu světlici (vydržela by po celou dobu kola!) a baterka by nešla používat (hlavně proto, že někomu by se to mohlo lagovat a pak proto, že by to bylo víc hard, když člověk ví, že má jediný zdroj světla a záleží na tom jak dobře ho umístí). :D
Jo a k těm zkušenostem: Fakt to docela dost znevýhodňuje nováčky. Měl jsem na jednom serveru tankera a v tunelu, kde byl jeden builder (měl všechny schopnosti na plno) jsem se nedoplazil ani dva metry a bylo po mě. :D
Jinak by se mohli taky odstranit bugy. Nevím jestli si vzpomenu na všechny:
- Když se builder na konci build timu přitahuje lanem, tak po zapnutí prep timu to lano pořád přitahuje a nejde vypnout. Takže vás to přišpendlí na zeď a máte smůlu.
- Občas na začátku build timu je dostatečně velký časový úsek, aby se nějaké zombii podařilo utéct ze spawnu (není chvíly funkční bariéra). Pak už ji stačí se jen schovat do postaveného buildu a čekat na oběť až skončí prep time. :D
- Taky jeden bug, který mě fakt dostal! xD Jeden hráč byl afk, tak ho to hodilo do spectu. Už byl jen jediný builder (já) a ten hráč si dal /respawn (byl pořád veden jako spectator) a regulérně mě zastřelil?!!! xD
- Už by jste mohli pořádně vychytat ten bug, že nejde uchopit materiál a ne abych jím mohl procházet kua!
S pozdravem puni.
Este ma napadlo - mozno sa to niekomu nezda, ale pocas build time-u vam najviac casu zozere pritahovanie materialu, kedze to ide hrozne pomaly. Slo by spravit, ze nejakym tlacitkom to po uchyteni bloku prisunie blok hned k hracovy? Napr. dvojklikom alebo tak.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)