Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazit výsledky od 16 do 20 z 20

Téma: JB chyby

Stálý člen Avatar uživatele Kuzli
    Datum registrace
    Feb 2012

Re: JB chyby

Greyi HP ti nezmizi zmizi ti jenom rychlost

Ex-admin Avatar uživatele 3k a Jerry
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Našel jsem jednu drobnou chybu jestli se to dá říct .. Je to fakt jen drobnost a ničemu nevadí.
    Když se hraje schovka a už je poslední vezen, tak všem CTčkum naskočí M4 s 200 náboji.

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Stálý člen Avatar uživatele Kuzli
    Datum registrace
    Feb 2012

Ted sem si vzpomel. Nevim jak se ta mapa jmenuje (nazev dodam) mozna ji znate je tam ten barevny wipeout u fotbalku. Je to mapa s celamy proti sobe a vedle cel je skleneny box. Vzdycky kdyz se da prikaz /open, zmeni se povrch v boxu (nahodi se barevna podlaha, naskoci tam lavicky, zpadnou lavicky a objevi se lava. Uz tam takle padlo hodne killu.

EDIT: Ta mapa se jmenuje bizhampis nebo neco takovyho..
    Naposledy upraveno Kuzli; 17-03-12 v 22:47.

Kotel
    Guest

Citovat Původně založeno 3k a Jerry Zobrazit příspěvky
    Našel jsem jednu drobnou chybu jestli se to dá říct .. Je to fakt jen drobnost a ničemu nevadí.
    Když se hraje schovka a už je poslední vezen, tak všem CTčkum naskočí M4 s 200 náboji.
    To se tyka vsech modu, kdyz se mod vypne, tak by bylo blby, kdyby ct nemeli nic. I kdyz hrac mod vypnout jeste nemuze.
    Naposledy upraveno Kotel; 18-03-12 v 18:44.

Kotel
    Guest

Citovat Původně založeno grEy Zobrazit příspěvky
    - pri poslednom PP s granatmi obcas niekomu zmizne granat a uz nemoze hadzat
    - lopta niekedy nejde zobrat, tusim ze ked ju vystreli CT a obcas sa buguje, sama od seba sa proste spawne a tak (mozno z predch. kola)
    Mic se spawne kazde kolo na hristi, kdyz tam je udelany spawn. Bugovani nejde zabranit, to je kvuli nerovnosti terenu. Proto mic sam vyskakuje, aby pak sel sebrat.
    - ak CT pri PP spacha samovrazdu (to, ktore sa zucastnuje duelu), tak sa to poslednemu veznovy bugne a nemoze si vybrat
    Jedina moznost je, ze by admin prepnul nekoho od ct k t, ale v kodu jsem chybu nenasel. Zkusim testnout na botech.
    - pri sparte (mozno aj pri inych modoch) ide zobrat zbran z automatov - myslim za T (za CT som neskusal) a to pri sparte neni dobre, ked ma T AK
    Bloknul jsem tlacitka, tak uz by to nemelo jit
    - ked si kupim drogy a zoberem zbran, tak sa mi zrusia drogy (rychlost, hp)
    Drogy rusi a hp se nastavuji jen pri spusteni modu.
    ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání