Tak jako uprostřed hry jít afk, jako to neni chyba simona ale tvoje lol.
Tak jako uprostřed hry jít afk, jako to neni chyba simona ale tvoje lol.
tak ja taky davam obcas ty reakce a taky se u toho bavim hlavne kdyz zabiju nekoho koho znam to je nejlepsi treba bezdaka:D
:DDDD grifin, podobne :D haha :D
:DDD Dobre ty Hagrid :D a ked mna zabijes ta jak sa smejes:DDD .... ale toto ze mas tu mezderu je podla mna dost blbost a strata casu ked to hovori kazdemu po jednom....
jj to je no ale co nadelas no kazdej ma jinej zpusob jak zabavit Tcka ale tebe taky rad zabiju to se neboj :D
Zrovna Hectsss to za CT docela umí :) a ty mezery jsou v pořádku, většině hráčů se to stane 1 a pak si dají pozor :D
"The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)
"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)
Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!
GL&HF. It´s just a game.
Ešte jedno nechápem. Nedávno keď som hrala a mali sme pustiť klávesnicu, a ja som hodila spray logo tak ma zabili.. a pokial viem, nikdy sa za to nezabíjalo :D taký malinký dotaz :D
Kde je defaultně nastaveno spray logo? Klávesnice. Ale tohle je v pravidlech, stačí číst.
Viem, ale nikdy sa za to nezabíjalo pokiaľ viem:))
Záleží na náladě simona a jak moc tě chtěji CT oddělat. Já si myslim, že je to neškodný něco někam naSPRAYovat. Ale jsou lidi který bych za to asi rád zabil. :D
Už dávno to neni tak že CT majú pobaviť T oni (ct) ako keby si spravia čo chcú reakcie,box a pp a stále to čo je prenich najlepšie a najrýchlejšie.
Jsem Hetssssss speslu se nebranim rad bych to hlidal bo jak nekdy vidim ty deti . :D
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)