podle mně keď su u CT normalní tak to střídaj .né jako děti např. RAIMER kteří dávaj jeden a ten samí mod ale akorat by to bylo další přitížení... podle mně..
podle mně keď su u CT normalní tak to střídaj .né jako děti např. RAIMER kteří dávaj jeden a ten samí mod ale akorat by to bylo další přitížení... podle mně..
no, není to špatný nápad, ale pak by to vypadalo spíš jako schovka....
Psal sem navrh na nahanecku, ale CT by meli schopky ja furien a vezni se schovavali. Byla by to lepsi nahanecka.
Taký Theard tu už myslím bol a nejak si to adminovia ani nevšímali...
Bral by som , aj keď už niečo podobné bolo, tj. nahánačka -CT chytali T len s knifemi.
Jo ale vypadalo by to spíš jako schovka. Pochop, že TT by se prostě schovávali aby měli PP.S tímhle je dokonalý i nedokonalý mod Shark.Občas se mi stává, že akorát jdu do útoku a mě to zabije "že kempím" ....U téhle hoňky bych dal prostě schopnosti furiena jen pro CT..
No dyť, to jem mel namysli Pinere. Protože, kdyby to měli vězni a CT tak by to bylo na 30 min. Ty si určitě pamatuješ jak se hrála dřív naháněčka, tak to stejný, akorát by CT měli schopky furiena.
Kdo si pamatuje na naháněčku? Bylo to jako schovka, ale CT šli paralizérem. Tak by to byla schovka a CT by šli knife a měli schopky furienai Já nechci rušit mody, ale bylo by dobrý udělat nový. Ty statý sou vohraný.
Jak který..
Přestřelka nikdy nepřestane bavit....
Možná,kdyby ti dozorci neměli tu +rychlost,a vězni +hp.. Prostě normální schovka,jen by dozorci mohli jen paralizérem.
Možno tak na skúšku by sa to mohlo dať, ale podľa mňa by sa to neosvedčilo.
To já taky. Nazkoušku. :) Náháněčku kazili feťáci, protože byli rychlejší než CT a tak CT neměli šanci je chitit.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)