Zobrazit výsledky od 1 do 7 z 7

Téma: kopirovanie nicku o5

Angry kopirovanie nicku o5

Cau.
    Zase sa mi stalo, ze sa chcem pripojit na server a trocha si zahrat, ale ma hned koplo, ze tento nick je rezervovany.
    Nick "qwerty" je sice dost pouzivani, ale "QWERTY", vsetko velke pismena pouzivam len ja.
    Pozeral som aj hlstatsx, ci nahodou tam nie je nejaky "QWERTY", co to hra na rank ale nasiel som iba seba na war3 ultimate. Jedine co som este nasiel je "><QWERTY><", ale to bol len nejaky pokus.
    Ziadam o zrusenie rezeracie alebo VIP, pokial sa ten nick na inom servery aktivne nevyuziva.
    Ja uz vtom vidim iba zlomyselnost, pretoze tu hram dlho a vela hracov ma pozna a niektori ma nemusia mat v laske.

Stálý Maniak Avatar uživatele grEy
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    BA Ružinov

Re: kopirovanie nicku o5

Nechces si radsej (konecne) zmenit nick?

Ex-Náborár Avatar uživatele Charon35
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    PN, NM, TN (SVK)

Ty si koňo. Zmeň si nick. Aj na JB je minimálne jeden qwerty. To tu budeš hlásiť kopírky každý deň. :)
    "The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)

"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)

Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!

GL&HF. It´s just a game.

Tak si to skusim zmenit ale nikto ma nebude poznat, iba na Steame, lebo 75% ludi co hra na JB nema Steam. Tak uvidime.

Ex-Náborár Avatar uživatele Charon35
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    PN, NM, TN (SVK)

Citovat Původně založeno kono159 Zobrazit příspěvky
    Tak si to skusim zmenit ale nikto ma nebude poznat, iba na Steame, lebo 75% ludi co hra na JB nema Steam. Tak uvidime.
    Len si to nezmeň na ZEUS. :D Neboj, oni si časom zvyknú keď napíšeš, že si to ty.
    "The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)

"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)

Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!

GL&HF. It´s just a game.

ZEUS? take meno by som mohol vyskusat ale nebudem pokusat :D

Ex-admin Avatar uživatele ZEUS
    Datum registrace
    Apr 2011
    Umístění
    Mladá Boleslav

To bych ti neradil :D :D

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání