Strana 4 z 8 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 46 do 60 z 107

Téma: Minecraft server

Kotel
    Guest

Re: Minecraft server

Tak server jsem nasel a spustil.
    Hra se da stahnout tady:
    http://www.minecraftinstall.net/content/download.php
    Staci nainstalovat a spustit. Po tom, co si zvolite nick kliknete na Login a nic nevyplnujte, pak vyberte Play offline. V menu kliknete na cancel a nastavte si cestinu nebo rovnou pridejte server ip: csko.cz

K serveru jsem stah milion pluginu, tak asi zapnu vsechny a uvidi se.
    Naposledy upraveno Kotel; 10-05-12 v 14:54.

Banned
    Datum registrace
    Apr 2012

Citovat Původně založeno Kotel Zobrazit příspěvky
    Tak server jsem nasel a spustil.
    Hra se da stahnout tady:
    http://www.minecraftinstall.net/content/download.php
    Staci nainstalovat a spustit. Po tom, co si zvolite nick kliknete na Login a nic nevyplnujte, pak vyberte Play offline. V menu kliknete na cancel a nastavte si cestinu nebo rovnou pridejte server ip: csko.cz

K serveru jsem stah milion pluginu, tak asi zapnu vsechny a uvidi se.

Pokial chces poznam par ľudi ktory by zomnov urobili komplet cely server.
    Rezidencia pre hracov
    Nastaveny Permission
    LWC
    a mnoho dalšieho... pokial by sme ti vedeli nejako pomocť mám ti napisať? trvalo by na tom samozrejme pár dní

Nováček Avatar uživatele McRaXor
    Datum registrace
    Apr 2012
    Umístění
    Knife

s pluginama bych pomohl, mam snimi zkusenosti a taky to chce udelat nejaky pekny spawn, pvp areny a take kotle stahni tento plugin http://dev.bukkit.org/server-mods/au...auth-me-2-6-5/ te je nato aby se hraci zaregistrovaly ve hre a nedavali si nicky adminu, protoze OP je na nick a taky ja se serverem umim byl jsem skro 3/4 roku adminem na onom zrusenym serveru fishgames a staral se tam o server a spluginama umim tak ti muzu pomoct
    Naposledy upraveno McRaXor; 10-05-12 v 18:18.
    Fuck Yeah

Kotel
    Guest

Na tu registraci musi byt web, tak to zatim server vypnu.

Datum registrace
    Apr 2012
    Umístění
    Knife

ee ve hre napise /register heslo a pak kdyz se odpoji a pripoji tak pise /login heslo, nic s webem, kdyz mi das prostredky, tak ti to vse zaridim
    Naposledy upraveno McRaXor; 10-05-12 v 19:15.
    Fuck Yeah

Kotel
    Guest

To bude nejlepsi.

Stálý Maniak Avatar uživatele Larodar56
    Datum registrace
    Sep 2010
    Umístění
    Česká Republika, Praha

Ve většině serverech bývá město jako začátečnický spawn, kde hráči napíšou adminovi nebo starostovi a ten jim dal povolení a parcelu na stavění.

Stálý Maniak Avatar uživatele yadort
    Datum registrace
    Mar 2012
    Umístění
    Sklep

jojo jsem už hrál a mohl by se udělat spawn. a to se udělá časem :)

HnS (1 admins), admin: Grakon2702 - Ja to jebu do pice banujte si to sami

Datum registrace
    Apr 2012
    Umístění
    Knife

Do hlavne dat AuthMe+ Residence+Worrldedit a pak zacit, ale take nejake zakladni pluginy jakoje LWC, Private atd.. ja uz mam nejake pripravene k pouziti. Domluvime se teda nejak kotle?
    Naposledy upraveno McRaXor; 10-05-12 v 21:21.
    Fuck Yeah

Stálý Maniak Avatar uživatele grEy
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    BA Ružinov

Spravit Minecraft server neni len o pluginoch. Musis mat kvalitne pravidla a vediet, co vlastne z toho serveru chces urobit. Nechcem sa tu vychvalovat alebo co, ale proste s tym uz mam prax z niekolkych serverov, kde som adminoval. Ceskych a Slovenskych minecraft serverov je strasne vela, ale spravit server, ktory sa presadi, bude ponukat kvalitu a zaroven bude ferovy je tazke, rovnako ako presadit portal v CS. Minecraft je sandboxovka a pokial hracom nezakazes a nebudes priestupky tvrdsie trestat, tak si budu burat domy a kradnut suroviny. Takze jedine co som tym chcel povedat je to, ze pokial nebude niekolko ludi, ktori sa o to budu starat (respektive pokym sa nezozenie nejaky admin team, ktory o spravu serveru bude mat seriozny zaujem) a nebudu mat nasrate v hlavach, tak sa ten server urcite neoplati spustat. Takze je urcite prvorade zohnat nejaky team a potom to poriadne prekopat. Moj nazor.
    Ked tu taky mrkvicak (Prio) napisal, ze on to spravi, tak som si skoro cvrkol.

Banned
    Datum registrace
    Apr 2012

Citovat Původně založeno grEy Zobrazit příspěvky
    Spravit Minecraft server neni len o pluginoch. Musis mat kvalitne pravidla a vediet, co vlastne z toho serveru chces urobit. Nechcem sa tu vychvalovat alebo co, ale proste s tym uz mam prax z niekolkych serverov, kde som adminoval. Ceskych a Slovenskych minecraft serverov je strasne vela, ale spravit server, ktory sa presadi, bude ponukat kvalitu a zaroven bude ferovy je tazke, rovnako ako presadit portal v CS. Minecraft je sandboxovka a pokial hracom nezakazes a nebudes priestupky tvrdsie trestat, tak si budu burat domy a kradnut suroviny. Takze jedine co som tym chcel povedat je to, ze pokial nebude niekolko ludi, ktori sa o to budu starat (respektive pokym sa nezozenie nejaky admin team, ktory o spravu serveru bude mat seriozny zaujem) a nebudu mat nasrate v hlavach, tak sa ten server urcite neoplati spustat. Takze je urcite prvorade zohnat nejaky team a potom to poriadne prekopat. Moj nazor.
    Ked tu taky mrkvicak (Prio) napisal, ze on to spravi, tak som si skoro cvrkol.

Máš pravdu v tom že urobiť server je zložité.Zase v tom nemáš pravdu že nedokázal by som urobiť server tak aby hráči mali voľnosť a budovali si svoju budúcnosť.Ja som sa už viac krát na minecraft server oprel a ty dobre vieš že tu Minecraft nehrám mesiac.Môžem ti zaručíť že 100% by server necvrkol keby bolo dostatok penazí.Keby sa robil server tak môžeš byť pritom a konečne by si videl že niečo dokážem :)

Pravidla by som určite nepísal ja ked sa už tak chvališ mohol by si ich po dokončení serveru napísať ty.

Stranansky rossy
    Guest

Citovat Původně založeno ZombieBot Zobrazit příspěvky
    Já bych řekl, že originální je spíš tim, že nemá děj a je všeobecné nudná.
    Cs 1.6 nema dej,a tiež to hraješ

Stálý Maniak Avatar uživatele Lynviy
    Datum registrace
    Aug 2011
    Umístění
    City of de_dust2

CS 1.6 ne, ale Half Life, což prakticky CS 1.6 je, děj má.
    Nikdy není pozdě, dokud žijeme.

Kotel
    Guest

Server jsem vypnul. Nekdy pristi tyden se do toho muzem pustit. Pameti je dost na asi 4 servery o 30ti hracich (10gb).

Datum registrace
    Apr 2012
    Umístění
    Knife

Vynikajici
    Fuck Yeah

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání