Na zbrane je morpheus, veronika, vash. Dokud tu budou tihle, tak nebude duvod pouzivat jiny zbrane.
Na zbrane je morpheus, veronika, vash. Dokud tu budou tihle, tak nebude duvod pouzivat jiny zbrane.
a Kotel mozem sa spytat?? nespravil bys rozdiel medzi lvlmi 20k?? do toho lvlu 13-14 alebo aj 12 nech to tak vyde ze 100k xp... potom to nastav lubovolne ako budes chciet ;-) lebo je aj trosku nefer ze jeboton si beha s lvlom 15+ a daktory nemaju este ani 10lvl to je potom moc hard ho zabit... a to iste aj petass nwm kolko ma lvl... ale mal 21 po starom ;-)
co uz no... :-D a za co ma ban? vulgarnost?? lol tyyzden :-D to dam lvl 20 :-D
ne... mapa dobra.. spawn neni upraveny ;-) ked je 9+ tk killuje ;-) inak NIE! a chod ku ct ak mas problem ;-) pri ct je volne 14 miest
Cim vetsi level maji, tim hur se jim expi, protoze na serveru jsou low lvl hraci, tak za ne maji strasne malo.
sak ja mam ban tyzden tkze mi to je sumafuk :D
E:za ten tyzden to pojde faka rychlo :-D
Naposledy upraveno Kazki; 12-05-12 v 21:28.
podla mna expenie je fajn, neni to ani malo ani vela... vcera som tam hral dokopy mozno hodinku a pol a v pohode 5 level co je podla mna fajn.. aj tí co boli naexpeny som ich dokazal s prehladom dat... podla mna XP rate je akurat nastaveny uz len doladit herov a bude to fajn :)
*DEAD*ACHIN : listen ma toto co rychle mu robi/videl som ,JE CHEATER a kedpovie nie/klame
fuuu... zabava :-D co cakat... :-D :-D :-D
Zapni konečne brain. Ten server nemáš naexpiť za týždeň. Je jasné, že to bude trvať dáku dobu a teraz, keď sa začal server, to bude trvať tobôž dlhšie. Zatiaľ sa iba sťažuješ a tvoje sťažnosti nemajú žiadne opodstatnenie. To isté platí, aj keď si na serveri. Nič sa ti nepáči, joj.Keď sa ti niečo nepáči, tak aj napíš prečo a navrhni lepšiu alternatívu. Sťažovať sa vie každý.
Nešlo by nějak udělat aby v chatlogu nebylo tome a buyxp? Dělá to tam docela bordel když tam něco hledam.
Vela veci som navrhol a boli zamietnute, z nezistenych dôvodou. Ja sa nestazujem, len som poukazal, ake to bude dat taky level. Kde som napisal, ze treba zmenit hodnoty urovni levelov? Neviem co sa do mna navazas, bavi ma to tam hrat a to je jedine co kotel(na) potrebuje, aby superhero hracov bavilo a nie 2 tyzdne len hrat hrat a hrat.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)