Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazit výsledky od 16 do 27 z 27

Téma: Jail Slovickarenie???

Stálý člen Avatar uživatele Kuzli
    Datum registrace
    Feb 2012

Re: Odpověď: Jail Slovickarenie???

Citovat Původně založeno AndreSchurrle Zobrazit příspěvky
    Len, či by to VD nebolo jak za trest v niektorých extrémne dlhých kolách na nudných mapách, kde nemáš čo robiť. A riešenie, že ak chceš, tak sa vráť no neviem. Ďalej kadejakí noobovia s menom "Player" by stratili asi poslednú šancu mať posledné prianie. Niekedy sa stane, že nejaký šmudlák ani nevie ako a má /pp, pri tomto návrhu by ešte stále mal pred sebou 1 "veľkú hrozbu". Ďalšia obava, o "opakovaní VD", t.j. mám /pp, vyberiem si rovno bez boja Volný deň na ďalšie kolo, kolo sa mi opäť podarí vyhrať a opäť Volný deň atp. Takže nemožnosť dať módy. Ďalej asi obrovský priestor pre vzbury (chcem vidieť CT čo ma bude 15 minút "bezchybne" strážiť). Možno som až príliš v extrémnych situáciach, ale neviem no.

Ku "preverovaniu guny" - Nedávno to jeden Simon vyriešil na istotu. Povedal nech vyhodia gun, lebo ich zabije oboch (ešte v celách), a zabil ich. Ja osobne proti preverovaniu v boxe (na čiare...) až tak nič nemám, pretože cestou s ňou môžem urobiť niekoľko vecí (slušne ju vyhodiť CT-čkam, urobiť vzburu, alebo ak som označený, tak ju hodiť inému väzňovi, alebo kidi si nepochopiteľne robia cvakátka). Chápem, že keď chce Simon urobiť "pekné kolo" s fúrou atrakcií, tak sa to asi až tak nedá s vedomým, že niekto ma gunu. Takže, v celách nie, v boxe ok.
    Já si třeba počkám na dobrou příležitost ho sejmout, ne hned co du do boxu a míří na mě 5 CT, protože sem byl v cele s gunou.

A když dělá strašný halo, že má někdo zbraň, nakonec už zbraň neni a stejně sme do 4 v boxe, pak dá otázky, zůstanou dva a pak dá box.

Nováček Avatar uživatele Tensa Zangetsu
    Datum registrace
    Aug 2013
    Umístění
    Morava pyčo

Odpověď: Jail Slovickarenie???

Jako na snow se to jeste da, protoze tam se to sklo da prostrelit, ale na mountains je to priser. Nejhorsi jsou CTcka, ktera tu gunu vystrili, a pak nabidnou jako cvakatko. JE to sice osetrene v pravidlech, ale stale hodne lidi to dela a potom¨se divi, ze novy simon ho odstreli a ten stary zadoni at mu da VD. Spise by se melo absolutne zakazat brani zbrani urcena pro T vcetne odhazovani. I kdyz treba poprosim admina at ju grabne pryc, tak vypehnou 3 Tcka, ktera se pak divi, ze jsou mrtva a breci si o VD. Jestli tu resite co delat za T kdyz mate gunu a prikazou bvam ji vyhodit, tak se snazde odstrelit nejlepe simona drive, nez si vas vyvola na zkousku. Ja osobne tu zkousku nedelam, protoze verim ve schopna CTcka.

Braní zbraní je pouze na vlastní nebezpečí, ať už se jedná o cvakátko nebo nabitou zbraň. V tom momentě má CT právo vězně kdykoliv zabít. Pokud to simon zakáže, vše je v pohodě, při novém simonovi se však příkazy a zákazy ruší, takže opět tam nastane právo vězně držícího zbraň zabít. Jiná věc je to, že CT ví, že je to cvakátko a schválně ho za to zabije, tohle je frageřina a demence.

Co se týče kontroly guny, tak je to na simonovi jak to udělá. Základním úkolem simona je však zabránit vzpouře a zabavit vězně. Tudíž může si kontrolovat gunu jakýmkoliv způsobem (ale ne tak, že dá FK). Někteří si vězně označí a pak pošlou do boxu, někteří dají v boxu náhodu s nabídkou, že pokud gunu vyhodí, tak tu náhodu nedá (stejně ji většinou dá :D). Já to robím tak, že pošlu do boxu pouze vězně, co byli v dané cele, ostatní nechám ještě v celách. V boxu to zkontroluju a pak pouštím ostatní vězně.

Expert člen Avatar uživatele Killer Bee
    Datum registrace
    Mar 2013

A jinak přidal bych třeba někdo dá první reakce s výhodou na napsání slova čisla a ty budeš rozumět číslo tak udělat že při otázkách můžeš psát jestli rozumíš množné či jednotné číslo protože někdy vážně někteří nerozumí a napíšou v množném čísle atd. tak takhle bych to nějak udělal ...

Datum registrace
    Aug 2013
    Umístění
    Morava pyčo

Citovat Původně založeno Killer Bee Zobrazit příspěvky
    A jinak přidal bych třeba někdo dá první reakce s výhodou na napsání slova čisla a ty budeš rozumět číslo tak udělat že při otázkách můžeš psát jestli rozumíš množné či jednotné číslo protože někdy vážně někteří nerozumí a napíšou v množném čísle atd. tak takhle bych to nějak udělal ...
    Like.
    To muzu púotvrdit. Kolikrat se stalo ze simon dal reakci na napsani neceho a pulka Tcen ani nevedela coma napsat. Simonovi musi byt 100% rozumet. Spise se tu i vice toleruji vadne mikraky. Napriklad, pokud nekomu laguje mikrak nebo je prolis potichu, tak ho nejdrive upozornit a potom vybanovat.l X krat jsem zazil decka co s vadnym (vetsinou lagujcim) mikrakem fragovalo jak o dusu a pritom jim nebylo rozumet.

Datum registrace
    Feb 2012

Citovat Původně založeno Grakon2702 Zobrazit příspěvky
    Braní zbraní je pouze na vlastní nebezpečí, ať už se jedná o cvakátko nebo nabitou zbraň. V tom momentě má CT právo vězně kdykoliv zabít. Pokud to simon zakáže, vše je v pohodě, při novém simonovi se však příkazy a zákazy ruší, takže opět tam nastane právo vězně držícího zbraň zabít. Jiná věc je to, že CT ví, že je to cvakátko a schválně ho za to zabije, tohle je frageřina a demence.

Co se týče kontroly guny, tak je to na simonovi jak to udělá. Základním úkolem simona je však zabránit vzpouře a zabavit vězně. Tudíž může si kontrolovat gunu jakýmkoliv způsobem (ale ne tak, že dá FK). Někteří si vězně označí a pak pošlou do boxu, někteří dají v boxu náhodu s nabídkou, že pokud gunu vyhodí, tak tu náhodu nedá (stejně ji většinou dá :D). Já to robím tak, že pošlu do boxu pouze vězně, co byli v dané cele, ostatní nechám ještě v celách. V boxu to zkontroluju a pak pouštím ostatní vězně.
    Právě, že tohle kontrolování mi příde uplně na hlavu, na co pak v cele ta guna je, když o ní Ts hned příde kvůli tomu, že se simon bojí, že by ho sundali TMPčkem. Snad nejsi tak retardovanej simon, aby sis na to nedal pozor (hlavně když víš, že jí někdo má). To umí každej vlézt si na box a zabíjet vzpouřence co hodí HE. Když se de na atrakci, a někdo vytahne trubku, tak kill. Já sem prostě proti tomuhle zjišťování kdo má gun...

Datum registrace
    Feb 2012

Citovat Původně založeno Tensa Zangetsu Zobrazit příspěvky
    Like.
    To muzu púotvrdit. Kolikrat se stalo ze simon dal reakci na napsani neceho a pulka Tcen ani nevedela coma napsat. Simonovi musi byt 100% rozumet. Spise se tu i vice toleruji vadne mikraky. Napriklad, pokud nekomu laguje mikrak nebo je prolis potichu, tak ho nejdrive upozornit a potom vybanovat.l X krat jsem zazil decka co s vadnym (vetsinou lagujcim) mikrakem fragovalo jak o dusu a pritom jim nebylo rozumet.
    Když je na serveru amdin/spešl, tak si s takovym mikrákem nestihne dát ani frag snad ne?

Datum registrace
    Aug 2013
    Umístění
    Morava pyčo

Odpověď: Re: Odpověď: Jail Slovickarenie???

Citovat Původně založeno Kuzli Zobrazit příspěvky
    Když je na serveru amdin/spešl, tak si s takovym mikrákem nestihne dát ani frag snad ne?
    By ses divil, jak jsou schopni se tam povracet. Vetsina dava jen presun, ale jak admin odejte, tak se k CT sackuji zas.

Odpověď: Re: Odpověď: Jail Slovickarenie???

Citovat Původně založeno Kuzli Zobrazit příspěvky
    Právě, že tohle kontrolování mi příde uplně na hlavu, na co pak v cele ta guna je, když o ní Ts hned příde kvůli tomu, že se simon bojí, že by ho sundali TMPčkem. Snad nejsi tak retardovanej simon, aby sis na to nedal pozor (hlavně když víš, že jí někdo má). To umí každej vlézt si na box a zabíjet vzpouřence co hodí HE. Když se de na atrakci, a někdo vytahne trubku, tak kill. Já sem prostě proti tomuhle zjišťování kdo má gun...
    Úkol CT je zabránit vzpouře a zabavit vězně. Úkol T je udělat vzpouru. Je to to samé jako na střílecích serverech, kdy CT mají deffovat plant či potom defusovat a T mají offovat a plantovat a pak deffovat tu bombu. Úkol je zkrátka vyhrát. Já mám na to svoje metody a zatím se mi ta metoda o kontrole guny osvědčila jako nejlepší. Jsem snad blázen, abych to tu nepraktikoval jen kvůli tomu, že to je možná nefér? Ok možná budu až se zruší sekáček s killem na 2 rány za jednu sekundu...

Ex-Náborár Avatar uživatele Charon35
    Datum registrace
    Oct 2010
    Umístění
    PN, NM, TN (SVK)

Re: Jail Slovickarenie???

Bože môj vy z toho robíte G@S. Na jednej strane nechcete aby vám bolo všetko predpisované, na druhej chcete aby vám bol presne všetko predpísané a zakázané a povolené. To nemáte vlastný mozog, alebo sa ho bojíte zapnúť? Ok, tak každé kolo bude takto:

1. vsetky T pojdu do boxu
    2. if T>then10 do "posledna reakcia"
    3 repeat until t<10
    4. "otaski"
    5. ked budu 2 T dajte box
    6. /pp a konec kola

Dá sa to do pravidiel a bude pokoj. Len sa potom nesťažujte, že sú nudné kolá.

Debilita fakt čo už riešite. Asi je to JB už tak super vyšperkované, že okrem úplnych hovadín tam proste nie je čo zlepšovať. To je vlastne dobre :D
    Naposledy upraveno Charon35; 06-10-14 v 23:04.
    "The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)

"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)

Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!

GL&HF. It´s just a game.

Datum registrace
    Feb 2012

Re: Jail Slovickarenie???

Mam mozog, vsak nekontrolujem vsetky co pridu k boxe, jerstli nemaju gunu. At si dela kazdy co chce, jen sem napisal nazor, ze mi to pride ako somarina a unskilled simon :P nehrot to tolik ;)

Simon, co si kontroluje guny je unskilled...? Větší sračku jsem ještě nečet.
    Naposledy upraveno Grakon2702; 07-10-14 v 17:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání