Citovat Původně založeno Grakon2702 Zobrazit příspěvky
Braní zbraní je pouze na vlastní nebezpečí, ať už se jedná o cvakátko nebo nabitou zbraň. V tom momentě má CT právo vězně kdykoliv zabít. Pokud to simon zakáže, vše je v pohodě, při novém simonovi se však příkazy a zákazy ruší, takže opět tam nastane právo vězně držícího zbraň zabít. Jiná věc je to, že CT ví, že je to cvakátko a schválně ho za to zabije, tohle je frageřina a demence.

Co se týče kontroly guny, tak je to na simonovi jak to udělá. Základním úkolem simona je však zabránit vzpouře a zabavit vězně. Tudíž může si kontrolovat gunu jakýmkoliv způsobem (ale ne tak, že dá FK). Někteří si vězně označí a pak pošlou do boxu, někteří dají v boxu náhodu s nabídkou, že pokud gunu vyhodí, tak tu náhodu nedá (stejně ji většinou dá :D). Já to robím tak, že pošlu do boxu pouze vězně, co byli v dané cele, ostatní nechám ještě v celách. V boxu to zkontroluju a pak pouštím ostatní vězně.
Právě, že tohle kontrolování mi příde uplně na hlavu, na co pak v cele ta guna je, když o ní Ts hned příde kvůli tomu, že se simon bojí, že by ho sundali TMPčkem. Snad nejsi tak retardovanej simon, aby sis na to nedal pozor (hlavně když víš, že jí někdo má). To umí každej vlézt si na box a zabíjet vzpouřence co hodí HE. Když se de na atrakci, a někdo vytahne trubku, tak kill. Já sem prostě proti tomuhle zjišťování kdo má gun...