1 z 3 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.
Re: Vtipy
Letadlo, katastrofická situace bez východiska. Naděje na přežití žádná. Každou chvílí to spadne. Piloti posílají letušku k pasažerům, ať je na ten nevyhnutelný konec nějak připraví... Letuška (vesele s širokým úsměvem na tváři): Tak teď si všichni vytáhněte cestovní pasy a zvedněte je vysoko nad hlavu... Výýýborně, skvelé! Každý máte cestovní pas - nechybí někomu, že ne?! chvíli se prochází a kontroluje: Tááák a teď si každý svůj pas otevře na stránku s fotografií.... Máme to všichni?! tak počkáme tady na paní... Dobře. Máme. Tááák a teď si každý tu stránku odtrhněte, pečlivě srolujte do kornoutku a zasuňte si ji do zadku. Jeden z cestujících: No dovolte! To už je snad trochu moc, ne?! Letuška zas na mikrofón: Vysvětluju to tady pánovi a možná by to ostatní taky zajímalo - záchranářům se jinak hrozně blbě identifikují mrtvoly.
Chlapec volá přes plot na paní na zahradě:
Paní, prosím vás, můžete mi přinést můj šíp?
Ale ano, chlapče," odpovídá paní, kdepak je?
Vaše kočka ho má v zádech.
Princ ke královi: Pane králi, splnil jsem své slovo, zde v pytli jsou tři dračí hlavy.
Děkuji princi, i já plním slovo své. Zde v pytli je ruka a srdce princezny!
Jde pedofil s malým chlapečkem do lesa. Chlapeček: Já se ale bojím Pedofil: A co teprv já. Já jěště půjdu sám zpátky.